Unde sunt Autorizaţia de Construcţie pentru Masterplanul Apaserv şi Buletinele de analiză pentru gradul de tasare?

• publicat la: 22 February 2016
Unde sunt Autorizaţia de Construcţie pentru Masterplanul Apaserv şi Buletinele de analiză pentru gradul de tasare?

A trecut şi ziua de Luni, 22 februarie 2016, şi tot nu au apărut Buletinele de Analiză  pentru gradul de tasare şi Autorizatia de Constructie pentru lucrările executate în cadrul proiectului cu finantare europeană  “Extindere reţea de apă si apă uzată” din cadrul  Masterplanului implementat de APASERV SA Satu Mare.

Luni,15 februarie 2016, consilierul Ciută a solicitat  toate Buletindele de Analiză pentru gradul de tasare precum si Autorizatia de Constructie.

La mai bine de  o săptămână de la solicitare, acestea încă nu au apărut.  Ne punem întrebarea, dacă ele există, de ce durează atât de mult timp scoaterea lor de la dosarul proiectului şi  efectuarea unei copii care să  fie oferite consilierului local solicitant? Doar e treabă de o oră cel mult două cu tot cu trimiterea pe fax sau mail….

Pentru orice careian care doreşte să construiască un gard sau o anexă  la o casă, nemaivorbind de construirea unei căi de acces, primul lucru  pe care îl solicită după terminarea proiectului tehnic este Autorizaţia de Constructie!

Lipsa acesteia să fie motivul pentru care consilierul personal al Primarului KOVACS, plătit din bani publici dar  si subordonatul său pe linie politică, iese pe blogul său cu ameninţări voalate la adresa soţiei consilierului amintit mai sus?

Jignirile sunt tot ce poate oferi în lipsă de documente oficiale care să ateste faptul că  şeful său pe linie profesională şi politică nu este datornic aşa cum noi afirmăm  si vom afirma în continuare până la stingerea datoriilor.

Domnule primar Kovacs, este adevărat că Primăria Carei nu a eliberat nici o AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE   pentru lucrările la proiectul  cu finanţare europeană “Extindere retea de apă si apă uzată” din cadrul  Masterplanului implementat de APASERV SA Satu Mare în municipiul Carei? Aveţi cunoştinţă  despre Buletinele de Analiză pentru gradul de tasare?

Pentru asfaltare în data de 24 decembrie 2015 pe strada Viilor ce duce la ştrand  au fost alocaţi bani europeni iar la 2 luni de la finalizare se reface din nou toată strada?  Cum comentaţi?

Cum comentati faptul că imaginile ce reflectă dezastrul infrastructurii rutiere din Carei  lipsesc cu desăvârşire din presa pe care o susţineţi  din banii careienilor?

Mai aveţi vreun cuvânt de spus în ce priveşte calitatea lucrărilor  ce au loc pe raza municipiului unde sunteţi primar?

Imaginea care însoţeşte acest material a fost făcută pe strada Viilor, vineri 19 februarie 2016, la 2 luni de la terminarea asfaltării din cadrul Masterplanului Apaserv, lucrări finanţate din Fonduri Europene.

redacţia

comentarii

de karcsi la 23 February 2016 - 10:34

cum unde sint? acuma se face ca asa stie sa lucreze la carei!

de lorenzo la 23 February 2016 - 15:17

cum se face ca gigolo de carei nu are interes pentru subiectul drumuri si strazi careiene si bani publici?

Lasati un comentariu