Alba-neagra cu excedentul Spitalului sau doar un joc electoral?

• publicat la: 11 martie 2016
Alba-neagra cu excedentul Spitalului sau doar un joc electoral?

Potrivit consilierului local Ilie Ciută, preşedintele PNL Carei,  salariile medicilor de la Spitalul Municipal Carei sunt asigurate de Casa de Asigurări de Sănătate şi NU de către Primăria Carei prin Consiliul Local. Afirmaţia a fost făcută în cadrul conferinţei de presă de ieri, 10 martie 2016, de la sediul PNL Carei.

Liderul liberal a afirmat că dezinformările apărute în presa de casă a primarului sunt datorate apropierii campaniei electorale unde actualul primar candiază pentru un nou mandat şi au rol de diversiune.

“ se apropie campania …probabil aţi citit într-o anumită presă că liberalii au lăsat medicii fără salarii la Spitalul careian .Total nerealist.. este doar un joc electoral. Sedinţa extraordinară  a avut loc pe data de 8 ianuarie unde se cerea aprobarea unui execedent bugetar în valoare de 1,89 milioane lei din care excedentul pe 2015 era de 1,08 milioane iar restul provenea din anii anteriori. Eu nu  merg în consiliu ca să fac gimnastică  şi  să fiu dirijat cum să votez. Am 15 ani de experienţă  şi nu am mers niciodată la şedinţe  cu temele nefăcute. Această şedinţă din 8 ianuarie  a fost convocată ca să creeze diversiune. Anul trecut , în trim.I ni se cerea să aprobăm bugetul ce cuprindea  excedentul de 794 mii lei ca mai apoi, în trim.II,în 21.05.2015  excedentul să fie 0. O adresă a Spitalului din data de 28.05.2015  cuprinde din nou excedentul de 794.000 lei. Un fel de alba neagra cu 794.000 lei.

Dacă chiar vroiau salarii  la doar câteva zile mai devreme atunci ar fi solicitat  strict suma necesară pentru salarii şi nu 1,89 milioane lei.

Se încearcă acreditarea ideii că dacă nu ar aproba CL,  medicii nu ar avea salarii când de fapt CAS asigură salariile personalului de la Spitalul Municipal Carei. Am cerut extrasele de cont  şi reiese din ele că banii pentru salarii au intrat pe 14 ianuarie 2016, deci nu Liberalii au lăsat medicii fără salarii„,   a declarat Ilie Ciută în cadrul conferinţei de presă.

redactia

http://www.buletindecarei.ro/2015/03/primarul-careian-asmute-presa-aservita-asupra-liberalilor-careieni-care-voteaza-pentru-salariile-medicilor-de-la-spital-inainte-de-paste-rectificare-bugetara-pentru-un-buget-neaprobat.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/01/nici-consilierul-primarului-in-ca-de-la-spitalul-municipal-carei-nu-este-de-acord-cu-aprobarea-excedentului-bugetar.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/01/scenariu-ieftin-initiat-de-primaria-carei-consilierilor-nu-li-se-ofera-materialele-integrale-cenzura-functioneaza-si-la-cl.html

comentarii

de raluca la 11 martie 2016 - 21:39

ce diferenta intre sumele alocate pentru medicamente,ba 440.000 in trim 1 iar in trim 2 945.000. da cei 794 de mii unde au disparut cateva luni? ca doar nu au fost pusi la banca cu dobanda sau folositi de altcineva pe altundeva…?

de Horia Mărieș la 13 martie 2016 - 07:27

Credeți cumva că primașul de Nagy Cărei mai poate invăța încă ceva, sau de acum nu va mai ști decât să ducă paharul la gură împreună cu Cavalerii Vinului Sf. Orbán?

Dacă vă mai puneți măcar cât de puțin speranța în aptitudinile sale intelectuale, arătați-i vă rog imaginile astea, rezultat al celor pe care le-au făcut cei din Primăria comunei Ciugud, județul Alba. Doar că la primăria Ciugud probabil că s-a furat mult mai puțin decât la primăria sin Carei. Vizionare plăcută.
Poate să se uite, fără probleme de copy right și cartea poștală ilustrată, braț la braț cu „ÓdeCe?” precum și cu consilierul personal no. 1 de la N&V.
Nu le strică nici lor să-și mai clătească nițel ochii după permanentele noroaie careiene.

https://www.facebook.com/StirileTVRonline/videos/1013117562069888/

de Carei. la 13 martie 2016 - 11:56

Daca va lasati mintiti de acest primar fals….MARELE NIMENI va meritati soarta cu totii.

Lasati un comentariu