Cititori revoltaţi de situaţia de la Spitalul Municipal Carei

• publicat la: 29 martie 2016
Cititori revoltaţi de situaţia de la Spitalul Municipal Carei

Unul dintre cititorii Buletin de Carei, revoltat de situaţia  cu care s-a confruntat la Spitalul Municipal Carei, a decis să rupă tăcerea şi să ne împărtăşească şi nouă tuturor , experienţa sa, în speranţa că lucrurile vor evolua.

Nu este un caz singular, tot în luna martie am surprins şi alte discuţii legate de comunicarea bolnav- personal din Spital, pe pagini de socializare. Din fericire, nemulţumirile nu sunt legate de tot personalul pentru că trebuie să recunoaştem că la fel ca în orice instituţie, există şi personal care nu se adaptează cerinţelor şi care este în minoritate.

Vă redăm în continuare  semnalarea.

Că  sistemul de sănătate din Carei este în moarte clinică, nu este o noutate pentru nici un careian. Dar comportamentul abuziv al unor cadre medicale este revoltător! Stimaţi careieni şi dragi jurnalişti, stiaţi că radiografia cu bariu se face până la ora 9 dimineata?  Dacă nu stiati, nici o problemă…. nici eu n-am stiut! Mai mult decât atât, nici n-am fi avut de unde să stim atâta  timp cât nu este un program la radiologie….Este strigător la cer să te plimbi cu o bunică de 85 ani, cu dureri extraordinare de stomac, si să i se refuze o radiografie doar pentru simplul fapt că „asa vrea domnul doctor „. Da, stimati concetățeni, asta este explicatia pe care am primit-o „asa vrea domnul doctor”….. bineinteles ca accesul la domnul doctor imi era interzis de un baietandru care avea impresia ca era bodyguard-ul acestuia. Probabil nu mi-am platit „intrarea” la radiologie, plicul nu era la mine….nu era la mine pentru ca refuz…. Refuz categoric sa merg cu capul plecat si buzunarul plin in fata unui doctor, refuz categoric sa nu am drepturi, refuz categoric ca un batran sa fie tratat cu indiferenta in Romania lui 2016.
Este oare prea mult să le cerem să-si afiseze un program pe usă? Este peste puterile lor a impărti numere de ordine ( in acest fel, asteptarea s-ar face intr-un mod elegant si transparent)?
Dragi jurnalisti, vă rog mergeti pe holurile spitalului, discutati cu bolnavii nostri, luati atitudine pentru pacientii care nu mai voce de la atâtea suferinte!
Cu respect, Carmen Robotin!

Din discuţiile  de pe paginile de socializare…..

 

 

Voi ce părere aveţi?

 

redacţia

 

comentarii

de dennis la 29 martie 2016 - 20:03

fff adevarat asistente facute i cateva lluniiii…isi permit dk managera e pe felie cu eleeee..?

de Andrea la 29 martie 2016 - 21:50

Toti va plangeti,atat stiti numai sa faceti! Daca ti se spune sa astepti,astepti si punct! E plin de plangaciosi care vin cu durere de cap sau o taietura la degetel, sau vezi Doamne, curve batute. As vrea sa va vad pe voi astia care tot comentati, in locul asistentelor. Unele dintre ele au nervi de fier, si rabdare cat incape, plus ca multe incaseaza si bataie de la saracutii bolnavi. Exista intr-adevar si dezinterez in spitalul din Carei,dar voi prea generalizati treaba. Atat stiti,sa judecati si sa aratati cu degetul,pentru ca va asteptati sa fiti tratati ca niste regi si regine. As mai adauga multe,dar oricum e in zadar pentru ca nici unul nu isi vede lungul nasului. Vorbesc din cunostinta de cauza, pentru ca indirect ma simt jignita. Zilnic,mama mea, care este asistenta de mai bine de 20 de ani, vine rupta de oboseala si incarcata cu un pachet de nervi din spitalul ala, nu uitati ca sunt si ei oameni nu bataia de joc a voastra!

de cetatian la 30 martie 2016 - 00:11

Draga Andrea nu e vina mamaei tale ca sistemul din carei este cum este dar nici sa fie oamenii tratati ca niste carpe pentru simplu fapt ca …. una se scarpana la bazdac sau ca nu poate sta pe facebook …
dute in satu mare si vezi cum trateaza un bolnav acolo …..
si daca e asa rau la spitala mama ta dece nu isi da demisia ?
si inca ceva noi platim domneste si vrem sa fim tratati pe masura …
in 10 ani cat am cotizat daca mergeam cu acei bani la clinica privata ma pupau in fund sa nu dau exemplu mai urat …..

de vasile la 30 martie 2016 - 07:16

unii sar numai de dragul de a scrie comentarii si selecteaza din articol doar ce le convine.
scrie negru pe alb ca doar unii angajati se poarta urat si despre ei se aduc critici.
spitalul are insa si angajati care isi respecta meseria si acestia sunt cei mai multi! sa recunoastem insa ca cei angajati ca nepoate si nepoti au ceva probleme si pun transfuzia la vecinul de pat

de cititor la 30 martie 2016 - 09:20

Stimata dna Robotin,sa stiti ca si eu eram prezent acolo cand a avut loc discutia si …..cu toata sinceritatea va spun ca a-ti exagerat.D-voastra a-ti fost foarte foarte agresiva.Atat verbal cat si fizic.Personalul medical a fost decent!Cred ca trebuie sa va cizelati un pic!Toata stima fata de personalul medical Radiologie!!!!Muncesc cat in spital intreg!

de ocsi la 30 martie 2016 - 11:01

lasati voi cu stimatul ca stim ca sunteti aia care ati batut joc de bolnavi!!!
voi ati ajuns acolo pe pile si credeti ca trebuie sa bateti joc de noi cand merem la analizele!
pentru ce trebuie sa platim cate 15 lei la informatii daca avem platit asigurare de sanatate??? ce face spitalul ca ataTA profitul daca bate joc de noi???

de rodica la 30 martie 2016 - 11:04

Interesant!Bine ca altii se plimba toata ziua prin spital,mai ia si un salariu jumatate si nimeni nimic????Ocupati va de acele persoane!

de Erika la 30 martie 2016 - 12:20

Probabil este la Carei si personal medical dedicat muncii sale.Din pacate eu din vara anului trecut tot umblu pe la medici, dar mai sezinteresati si de-a dreptul jignitori oameni, nu mai pun ca sunt si medici sau asistente, nu am intalnit. Asa ca,poate se generalizeaza sau se pare ca si se exagereaza, dar nu, din pacate asta e situatia.

de dragos la 30 martie 2016 - 15:38

este acolo un dr care are o masina autohtona si una de da la doiciland ceva care incepe cu m si se gata cu s, e marinimos dottore asta sau inimos cum se zice, ii plac si fetele frumoase….. si asta cand il prinzi de garda de ii dai macar o suta de lei, se mai uita la tine, dc nu fraiere cetatean esti ca aerul inaintea lui, dragi i-s banii tare, si nu ii singurul dottore care face de-astea

de george la 30 martie 2016 - 16:01

e vorba de cel care pescuieste gratis la lac la ianculesti si face reclamaTii la sateni?

de abdul la 30 martie 2016 - 20:33

Acesta este rezultatul politizarii in Spitalul Carei ( mai precis udemerizarii si pesederizarii )

de moni la 31 martie 2016 - 07:26

si lia cum umbla cu adeziunile pentru psd in spital nu scrieti si cum pune pe fmeei sa faca zacusca pentru ea si cum a stalinizat spitalul cu erjike impreuna ?

Lasati un comentariu