Comunicat PNL Carei

• publicat la: 11 martie 2016
Comunicat PNL Carei

Biroul Politic Local  al organizaţiei PNL Carei a luat act de dorinţa d-lui Rusu Marius de a candida pentru un loc de  consilier local la alegerile locale din iunie 2016 din postura de independent.

Acest aspect contravine însă statutului PNL . Una dintre condiţiile menţionate la  capitolul 3B Pierderea calităţii de membru,  la  art 22,al.2 lit, d,  este  declararea ca independent a acelui membru care ocupa o funcţie aleasă sau numită înafara partidului cu sprijinul politic al acestuia .

Am fi dorit ca această decizie să  ne fi fost adusă la cunoştinţă de către domnul Rusu Marisu şi nu să o aflăm din presă.

BPL PNL Carei

comentarii

de karen la 11 martie 2016 - 18:58

lajos baci mai incape in tine atata rautate? mai ai sange in tine sau numa venin curge?

de Zoli la 12 martie 2016 - 08:02

Dl.Ciuta o sa ramana singur?

de Sandor la 12 martie 2016 - 08:18

adica rusu era tot partidul in carei?
ati asteptat cumva scandal si nu ati primit?

de Andrei la 12 martie 2016 - 08:45

Se poate constata ce fac orgaliile cu un om ca o minte limpede cu judecata nu-si permitea asa ceva. Asta e kaizer! Esti un manipulator bun si totodata ai ramas un jeg si mai bun. Cu un fotbalist viceprimar am ajuns sa avem scandaluri si rupturi in fotbal, iar in final o echiputa ce joaca derbiul cu Berveniul sau cu Ghilestiul. Cum nu vad oamenii ca asta e de o rautate, de o manipulare dar si de o necioplire crunta!

de nedumerit la 12 martie 2016 - 10:40

Andrei bine ca nu joaca derbi ,,echiputa” cu mata sa poti sa castigi si tu ceva in viata …

de Laurian la 12 martie 2016 - 13:00

Domnul Ciuta ramane mereu pe metereze indiferent de cum bate vantul si de traseistii politici. El a ramas mereu liberal la datorie. Primii care au tradat au fost keizer cu brem si cu torzsa care au plecat la udmr chiar inainte de alegerile din 2008 sperand sa distruga partidul. Partidul a ramas mai intarit insa si nici udmr nu a avut mai multe voturi dupa venirea traseistilor la ei. A mai plecat o tura la Stolojan dupa formarea pld si inca o tura la formarea plr. Unii oameni chiar sunt statornici si nu se lasa ademeniti de promisiuni desarte de inavutire.Tin minte inainte de alegerile la PNL CAREI ca primarul promitea marea cu sarea numai sa nu iasa domnul Ciuta presedinte. Careienii contactati isi aduc aminte cum facea si ce spunea.A fost in stare sa promita si postul de vice primar daca renunta la partid consilierul Ciuta. Atata disperare si ura contra unui om onest si statornic care nu vrea banii nimanui dar nici nu suporta ca altii sa umble la banii lui.
Ilie Ciuta pentru Carei! Mult succes!

Lasati un comentariu