Gerovital Plant – secretul frumuseţii

• publicat la: 15 March 2016
Gerovital Plant – secretul frumuseţii

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunţă lansarea unei linii de produse Gerovital Plant având la bază uleiul organic din flori de mac. Lansarea oficială a avut loc în cadrul unei expoziţii speciale ce a adus un omagiu frumuseții românești, atât de admirată și de apreciată în toată lumea.

„Româncele sunt renumite în lume pentru frumuseţea lor, iar noi le iubim cel mai mult – cei care le vedem zi de zi, le cunoaştem expresiile, bucuriile şi tristeţile. Noua gamă Gerovital Plant este creată special pentru menţinerea frumuseţii femeilor datorită compușilor benefici ce acționează activ asupra pielii lăsând-o catifelată şi hidratată. Secretul constă în uleiul organic din flori de mac obţinut din petalele de Papaver rhoeas, plantă provenită din culturi organice, fără pesticide, ierbicide sau fertilizatori minerali. Noua linie de produse va beneficia de o campanie integrată de comunicare și suntem siguri că această gamă va înregistra rezultate financiare foarte bune.”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

În noua gamă Gerovital Plant se găsesc produse cosmetice pentru îngrijirea zilnică a tenului (lapte demachiant hidratant, loțiune tonică antioxidantă, apă micelară hidratantă, cremă microdermabraziune, cremă hidratantă, cremă antirid revitalizantă SPF10, cremă fermitate contur ochi, buze, cremă nutritivă multivitamine), a corpului (cremă restructurantă antivergeturi, cremă termică anticelulitică) și a părului (șampon hidratant, balsam hidratant). Acestea sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 25 de ani și se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună   toleranță și compatibilitate cu pielea.
Ingredientul de bază din fiecare produs este uleiul organic din flori de mac. Acesta are avantajul de a proteja tenul de factorii din mediul extern.

Odată cu schimbările climatice, tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar uleiul din Flori de Mac are un efect calmant și de protecție. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, prevenind iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii.  Pe lângă uleiul din flori de mac, au mai fost folosite ingrediente precum: uleiul natural Inca Omega și ceară de albine, uleiurile naturale de jojoba, squalan, avocado, vitaminele A şi E.

Povestea Gerovital Plant începe din anul 1985. Inovația stă la baza longevității gamei, produsele și principiile active ținând pasul cu ultimele descoperiri din industria cosmetică.

 

comentarii

de maria la 16 March 2016 - 11:06

Sunt convinsa ca aceste produse sunt foarte bune dar sa nu uitam ca avem firma romaneasca Elmiplant Cluj ,fosta Farmec cluj care a obtinut medalia de aur in Japonia la crema antirid . Aceste produse se gasesc si in Carei la farmacia Catena la tarif orientativ 35-45 ron pt doritoare
Le recomand cu caldura si sa nu uitam ca sunt produse de romani

de raluca la 16 March 2016 - 12:09

Farmec este firma romaneasca si Gerovitalul este o emblema a acestei fabrici din
Cluj. produsele Farmec se gasesc in orice supermarket sau magazine nu numai la farmacii! Gerovital a facut deja inconjurul lumii

de maria la 16 March 2016 - 13:39

Produsul care a luat medalia de aur in Japonia nu este in supermarket
Din cate stiu eu gerovitalul este produsul d -nei ANA ASLAN la Institutul de geriatrie din Bucuresti .Dupa revolutie marca si reteta s a vandut la straini.
Marca Gerovital apartine unei institutii starine , si probabil contra cost se mai pune pe unele produse , dar cu siguranta nu apartine statului raman sau unei entitatii ramane.

de ani la 16 March 2016 - 15:48

reclama ca sa va vindeti stocul?

de maria la 16 March 2016 - 16:21

SUNT O CONSUMATOARE A ACESTUI PRODUS , NU LUCREZ IN DOMENIU

Lasati un comentariu