Noul model de gură de canal. Diferenţă de nivel de 9 cm

• publicat la: 4 martie 2016
Noul model de gură de canal. Diferenţă de nivel de 9 cm

Sătui şi dezgustaţi de situaţia în care a ajuns oraşul nostru, careienii au devenit adevăraţi reporteri de teren şi ne sesizează  modul în care se prezintă Careiul la ora actuală. Buletin de Carei mulţumeşte pe această cale celor care  se implică în viaţa oraşului , celor care dau dovadă de spirit civic.

În cartierul careian unde copii ajung de la locul de joacă la Spital cu capul spart după coborârea  pe tobogan, unde la etajul 2 şi 3 apa menajeră iese în chiuvetele oamenilor în sens invers prin orificiul de la scurgere, găsim şi modele noi de  guri de canal.

Noul model brevetat la Carei şi în alte locuri, are doar o diferenţă de nivel de 9 cm.Nu e singura gură de canal din modelul prezentat.

O nimica toată pentru şoferii care trec prin zonă. Modelul brevetat asigură însă comenzi service -urilor careiene tot timpul anului.

redacţia

comentarii

de Horia Mărieș la 8 martie 2016 - 03:24

Azi de Ziua Femeii, sugerez careienilor să folosească florile într-un mod inedit. Pe lângă florile pe care le cumpără pentru bunici, mame, soții, fiice, iubite, fete frumoase, drăguțe, szeretök, colege de școală și de serviciu, cunoștiinte, să cumpere și un buchet de flori (neapărat lalele – tulipánok) pe care să le planteze în gropile străzilor din miniciuiciul Carei.

Așa, măcar timp de o zi, finul sas și primaș-nănașul careian nu vor mai putea vedea toate gropanele ce împânzesc străzile, nu se vor mai stresa așa cum o fac mereu, nu-și vor mai îneca necazul in bikaver înpreună cu Cavalerii Vinului Sf. Orbán iar cetățenii vor putea realiza punctual care au fost „binefacerile” majore aduse de ultimele doua mandate de primaș udemeristo-tulipane orașului lor drag.

Ideea nu este nouă, zilele trecute niște tineri au inițiat un astfel de protest inedit pe una din străzile sectorului 6 din București si in final au avut cãstig de cauză, municipalitatea asfaltând in regim de urgență strada respectivă.

Până și moldovenii recurg la o astfel de soluție.
Atunci de ce să nu recurgă la ea și careienii, care nu sunt nici sudiști nici olteni, nici mitici, care se consideră apriorii
mult mai civilizați, doar fiindcă sunt mai apropiați de toate cele vestice și doar fiindcă au fost influențați in cultură, obiceiuri și metehne inclusiv de fosta stăpânire austro-ungară, lucru de care primașul cel grófcovaciul este și azi extrem de mândru.

http://youtu.be/WxEK-QHSjKI

Nu uitați: să fie musai (muszaj) lalele – tulipánok, simbolul floral al RMDSz-UDMR. Dai un ban in plus pe lalele, dar face.

de sergiu la 8 martie 2016 - 12:50

un dezastru e tot orasul si e atent intretinut de cei doi primari udmr ca sa poata repara inainte de alegeri de parca nu stie lumea ca 8 ani au jumulit pusculita orasului

Lasati un comentariu