Piaţa de animale Carei, depozit pentru chioşcuri de ziare şi cabine telefonice

• publicat la: 20 martie 2016
Piaţa de animale Carei, depozit pentru chioşcuri de ziare şi cabine telefonice

Supunem atenţiei opiniei publice starea celei mai frumoase Pieţe de animale din judeţ şi a chioşcurilor de ziare  ridicate de pe domeniul public careian la data de 19 martie 2015.

De asemenea, precizăm că la fel ca şi blocul ghetou din spatele Primăriei Carei, aflat  în gospodărirea sa, şi Piaţa de Animale din Carei ( momentan, fosta)  face parte din municipiul Carei , aşa cum arată ea. Ascunderea sa de ochii opiniei publice nu duce neapărat la creşterea atractivităţii oraşului nostru.

Primăria Carei a renunţat   de ani de zile la această  piaţă de animale , invocând motive ce sunt combătute de  reprezentanţii  DSV Satu Mare, potrivit cărora administraţia careiană nu a mai solicitat aviz sanitar de funcţionare.

Detalii, aici.

Zona pieţei de animale este abandonată de administraţia Kovacs de ani de zile, imaginile fiind mai mult decât elocvente.

Acum a ajuns depozit pentru chioşcurile montate ilegal pe spaţiul public  careian în noiembrie 2014, fără ştirea primarului Kovacs după cum acesta afirma la vremea respectivă. E ciudat însă că şi la data de 20 martie 2016, chioşcurile ce se spunea că aparţin unei firme băimărene  sunt în curtea pieţei de animale, aceasta nedorindu-şi să le recupereze.

http://www.buletindecarei.ro/2014/11/va-place-cum-arata-dale-primariei-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/02/legea-2152001-este-aleatorie-in-republica-municipiul-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2010/06/chioscurile-de-lemn-si-modernizarea-orasului.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/03/au-fost-ridicate-chioscurile-amplasate-ilegal-in-municipiul-carei.html

În locul animalelor aduse spre vânzare, în spaţiul generos al pieţei de animale se află depozitate şi cabine telefonice precum şi dalele  ce făceau parte din Ansamblul Monumentului Ostaşului Român, scoase chiar înainte de 5 zile de sărbătoarea Centenarului Gheza Vida din 1 martie 2013.

Acesta este stadiul majorităţii trotuarelor din mun.Carei în perioada celor 2 mandate  ale   administraţiei Kovacs.

redacţia

comentarii

de DEI la 20 martie 2016 - 23:59

Ca si locuitor in zona, credeti-ma ca-i bine ca nu mai e piata de animale acolo, aducea doar galagie si mirosuri neplacute zonei, ar trebui eventual folosit pentru alt scop acel spatiu (din cate am inteles s-ar face o zona verde ).
Ideea e ca nu mai e curioasa nimeni sa fie piata de animale intre zona B si C a orasului,daca vor oamenii asa ceva, s-o faca la marginea orasului unde nu deranjeaza pe nimeni.

de Dudu la 21 martie 2016 - 21:50

Prostie sau neglijenta! Ai un spatiu imens betonat si tu nu-l folosesti la nimic!

de eu la 22 martie 2016 - 09:58

piata afunctionat foarte multi ani acolo si nu a deranjat pe nimeni poate pe domnul kaiser ca locuieste aproape ….
evident dupa ce oamenii din Marisel care vindeau material lemnos in piata nu mai aveau loc pentru desfasurarea activitatii sau trezit baietii destepti sa faca depozite si sa mareasca preturile de la o luna la alta …… deci si prin urmare cineva avea un interes sa se inchida piata …..

de ana la 22 martie 2016 - 11:56

Da nu stia pe dracu ce se depoziteaza hai sa nu fim naivi .se va vinde si asta cei care joaca in cerc se vor trezii careenii ca si fosta baie comunala se vinde la fel si fosta piata animala.desteaptate romane odata!¡!!!!!!!!!!!!!

de csongor la 22 martie 2016 - 12:02

baia comunala a fost deja data pentru datoriile orasului de catre kovacs..maine vom auyi ca a dat si orasul pentru ca el sa isi plateasca datoriile pe care nu a putut aranja ca si cum a aranjat datoria la bugetul local!!!!
de ce nu scrieti despre investitorul care nu a mai venit cu fabrica la carei unde avea nevoie de 500 angajati ?? a vazut ca kovacs este primar si pentru ca kovacs a datorat la el cu 2 miliarde de cand lucra cu firmele lui de mobila cu onet impreuna a fugit pana la timisoara.
ce mai vrei kovacs cu careienii??? ai vrut sa dai jos si pe ciuta ilie de la liberali dar nu ai reusit si el singur o sa te dea jos numai prin munca care face de 15 ani pentru careienii !

Lasati un comentariu