Poliţia Locală Carei asigură paza la Castel până miercuri

• publicat la: 11 martie 2016
Poliţia Locală Carei asigură paza la Castel până miercuri

Castelul Karolyi din mun.Carei a rămas fără pază, de vineri dimineaţa. Toţi agenţii de pază de la firma Terra Security şi-au dat demisia, supăraţi că nu au mai fost plătiţi de peste 3 luni de zile.    Potrivit unor agenţi, aceştia au predat castelul directorului Fundaţiei pentru promovarea turismului.

Contactat telefonic, Ioan Ecsedi , şeful Poliţiei Locale a precizat că a trimis în cursul dimineţii un agent local pentru a asigura  paza  obiectivului turistic din parc.

Firma Terra Security SRL din Oradea, administrator Toth Attila, cetăţean maghiar,  cu care Primăria Carei a avut contract încheiat la data de 29 martie 2012 pentru   a asigura securitatea la obiectivul Castel Carei, a intrat în insolvenţă   la sfârşitul anului 2015.  Contractul  de asigurare  a securităţii obiectivului turistic  a fost acordat prin încredinţare directă de către Primăria Carei şi era în valoare de 61.249,92 lei +TVA , pentru o perioadă de 12 luni.  Anual, contractul a fost reînnoit de către Primărie.

Deşi oficial primăria nu a semnat un contract cu altă firmă de pază, agenţii de pază de la Castel au primit însemnele noii firme  care va prelua asigurarea securităţii obictivului în cauză, Monticelli srl, care se pare că are acelaşi acţionariat ca Terra Security.

Firmele careiene Tiger Security,  Squad Protection srl şi  Rangy Guard srl  sunt supuse în continuare embargoului în municipiul Carei.

redacţia

 

http://www.buletindecarei.ro/2016/02/castelul-karolyi-a-ramas-descoperit-angajatii-de-la-paza-nu-si-au-luat-salariile-din-decembrie.html

 

comentarii

de traian la 11 martie 2016 - 14:04

Nesimtitii!!!!!!!!!! Asa fac in toate domeniile ca aduc firme din alte judete pentru ca sa nu se afle mita!

de Lajos la 11 martie 2016 - 18:17

Hotie pe fata….rusine rusine!!!!…va bateti joc de cetatenii orasului…..la beci cu Kovacs!!!!!!!!

de ibitza la 11 martie 2016 - 23:01

am ramas fara lorand si nu stim de ce plin depozitul de bautura?! acum avem si plasa de protectie asa ca am dat la clientii ca daca iarasi vii sa poata sa se apere cu ceva…pe peretele de la coridor am vopsit din nou si am adus mai aproape cabina de veceul ca sa nu mai faci pe jos. sa stai linistit ca nu am spus nimic la lajos si nici la nasul de la ferma.

de Pali la 11 martie 2016 - 23:46

Noi stim ca primaria nu a platit paza si noi nu avem salar.

de dorel la 12 martie 2016 - 09:39

Primaria nu a platit paza de un an…si mai faceti contract cu monticello…firmele de paza din carei de ce nu??? Hotie frate!!! Nimeni nu face nimic?? Nu lasati sa semneze contractul miercuri…faceti ceva….

de dari la 12 martie 2016 - 14:58

Să iii pună pe gardienii ca nu fac nk ….stau la pândă pe cimitirului luni și vineri și dau amenziii celor care nu știu sau nu văd tablă ca nu au voie să circule între 6 ..și 14

de otto la 12 martie 2016 - 21:00

asa merge asa trebuie pt noi firme cu doi bani care angajeaza cu doua ore,ce mai asteptam atunci de la conducerea orasului,renovam o casa care aproape infundat ,sperand ca am rezolvat problema.asa merge in romania si in orasul nostru.smecherie mare.

de alina la 13 martie 2016 - 11:32

Hotie pe fata…jos kovacs,Rakovski,Kaizer !!!

de Carei. la 13 martie 2016 - 20:09

Jos dictatura ,jos primaru!!!LIBERTATE!!!

de MINE. la 13 martie 2016 - 20:25

Daca aveti probleme cu domnu primar si cu echipa lui? spuneţi-i lui personal.Cu siguranta domnul primar Covacs nu citeste buletin de carei si comenariile postate.Se organinzeaza audiente si sedinte ordinare CL acolo cu siguranta veți fi ascultati civilizat .

de gombos la 13 martie 2016 - 23:36

primarul nu are cum sa citeasca buletindecarei pentru ca nu stie cum se umbla la un calculator. ca primar are la dispozitie angajati care sa il informeze ce scriu ziarele si in mod sigur o fac fiti pe pace!
in mod normal nu cetatenii conduc orasul si nu careienii trebuie sa ii spuna ca ar trebui sa aiba grija de oras.
a jurat pentru oras dar da lucrari numai la straini de oras!!!!
asta e diferenta intre consilierul Ciuta si primar. primul e modest si iubitor de careieni iar celalalt iubitor de bani cat mai multi in buzunarul lui si nu il mai intereseaza de nimeni alticineva!
kovacs jeno ne ajung 8 ani cu tine si vrem sa mai traim si noi bine cu altcineva primar. esti liber sa faci scaune pe barba ta si noi il punem la treaba pe Ciuta Ilie!
hai pa datornicule!

de Horia Mărieș la 14 martie 2016 - 03:21

@MINE. la 13 March 2016 – 20:25 – Postare deșteaptă foc, scoasă din puțul adânc al gândirii.
Continuați tot așa, vă faceți treaba de pupincurist foarte bine.
Cunoaștem din înregistrările video cât de civilizat se desfășoară ședințele CL, mai ales atunci când primașul are istericale.
Mă întreb de ce a mai angajat primașul doi consilieri personali jurnaliști de meserie și de ce maii are și un fin sas.
A aruncat banii degeaba, a aruncat orzul pe gâște, fiindcă vă avea pe Dvs.
Putea să facă exonomie la bugetul local, la banii contribuabililor careieni.

@gombos – Aveți dreptate. Atunci când aude de „mouse” primașul fuge să-ți aducă repede o cursă de șoareci.

de MINE. la 14 martie 2016 - 10:00

Poate daca ne unim cu totii si nu doar postand comentarii scrise vom reusi sa scapam de dictatura tulipan Tov. K.Jeno,Eugen caruia o putem multumi distrugerea si mizeria creata de catre acest nebun si incompetent primar a orasului nostru an care suferim viata asta zi de zi.

de MINE. la 14 martie 2016 - 10:08

Asa este OK.domnule Horia?Aveti tot respectul meu de pupincurist suspectat. Desi nu sant.Cu deosebita stima.

de Cata la 14 martie 2016 - 10:21

Kovacs nu tine audiente de ani de zile draga MINE! Nu spune butaságuri. Cand avem destule voturi bazate pe „magyar vagyok”, atunci nu mai e nevoie de audiente „prostesti”.

de MINE. la 14 martie 2016 - 10:31

Magyar NU anseamna UDMR si tulipan.Nem minden magyar este UDMRist.Asa cum nem minden roman este PSDista.

de MINE. la 14 martie 2016 - 10:38

Iar daca primarul asta nu tine audienta cu publicul Careian, anseamna ca interesul dansului este alta decat bunastatrea si interesele cetatenilor de la care cerseste ancredere si voturile. Dejaba sper eu.

de Horia Mărieș la 14 martie 2016 - 11:11

@MINE. la 14 March 2016 – 10:08

Dacă este chiar adevărat ce scrieți și anume că „nu sunteți”, imi retrag pe loc atributul cu care v-am cadorisit și îmi cer cu maxim smerenie posibilă mii de scuze.

de MINE. la 14 martie 2016 - 11:30

@Horia Maries.Va pup pe suflet si va respect din toata inima.Sa aveti foarte multa sanatate si NUMAI BINE VA DORESC!Doamne ajuta.

de Paznic la 14 martie 2016 - 14:17

am reusit sa discutam cu domnul primar pe aceasta tema dar cum spunea el nu e treaba lui ca ce face firma cu angajatii el plateste factura si alte datorii fata de paznici nu are.
Domnule primar va spun eu ca aveti datorii fata de paznici in calitate de primar mai exact sa nu va ocupati cu firme care batjocoresc mucitorii pentru ca nu firma de paza a votat ci panicul (paznicii) dar asta pe dumneavoastra nu va intereseaza ….. doar facturile …. motivele le stiti dumneavoastra noi doar banuim dar e suficient sa pierdeti niste voturi

de Horia Mărieș la 14 martie 2016 - 14:34

@MINE. la 14 March 2016 – 11:30

Și eu la fel.
Numai toate cele bune să se adune!

de catre primar la 14 martie 2016 - 19:36

Cum adica treaba lui este sa plateasca facturile! NU A PLATIT FACTURILE de un an!!!! Acuma vine intrebarea, e bine ca nu a platit sau nu e bine??? Daca firma de paza a falimentat, nu va mai plati? Eu ca si careian, sa fiu bucuros pentru treaba asta cu tâlc ca undeva ceva nu e bine sau? I-a dat țapă firmei de paza, nu? ca un borfas. Ma gandesc ca va plati facturile dar poate pe alta firma??? Sa fim atenti…

de tomi la 15 martie 2016 - 10:19

Eu zic ca sunt mana in mana cu ei,trist ca aveam asa primar.

de paznic la 15 martie 2016 - 10:38

Am fost fraieri ca am stat mai mult de 3 luni,dar in fiecare zi ne-au mintit ca da primiti bani saptamana vitoare…si asa am ajuns la 3 luni. Si acum e publicat anunt pe OLX angajam paza de aveti mare grija hotie…si contract pe 2 ore fara sporuri si bagati 24 ore. Cand se apropie salarul trebuie sa te gandesti oare o sa primim salarul…

Lasati un comentariu