Preocupările matinale ale unui consilier personal al primarului Kovacs, candidat pe listele UDMR la CJ

• publicat la: 23 martie 2016
Preocupările matinale ale unui consilier personal al primarului Kovacs, candidat pe listele UDMR la CJ

În pană de inspiraţie, consilierul personal al primarului, candidat UDMR pe listele consilierilor judeţeni, ziarist, plătit  înainte de a deveni consilierul primarului Kovacs( care este şi preşedintele său la UDMR) ca PFA  de către primăria Carei, oferă dis de dimineaţa, de la ora 8 şi 17 min., cititorilor blogului său personal,  articole vechi de o lună  preluate de la  finul primarului Kovacs  candidat pentru un nou mandat.  aici

Singura problemă  a celor doi consilieri personali ai primarului Kovacs  şi a finului său sunt liberalii careieni şi Buletin de Carei. Anunţarea candidaturii consilierului Ilie Ciută, liderul liberalilor careieni, pentru funcţia de primar al Careiului, a pus pe jar toată alianţa politică din CL.  Nimeni din alianţa formată în CL  nu este obiectul vreunui articol  deranjant….doar liberalii, cei care nu acceptă compromisuri şi înţelegeri pe sub masă şi nici să ridice mâna la comandă. Problemele  arzătoare pentru careieni  şi rateurile din cele 2 mandate ale tandemului Kovacs-Keizer sunt evitate cu mare grijă….

Nici măcar situaţia reală şi actuală de 8  ani de zile a infrastructurii rutiere sau a locurilor de joacă periculoase din Carei nu sunt remarcate ..măcar întâmplător de grupul de ziarişti plătiţi de primar.

Numeroasele sesizări însoţite de imagini şi documente, sosite pe adresa redacţiei Buletin de Carei sau pe pagina de facebook a Buletin de Carei din partea careienilor atestă că am rămas singurii  în care contribuabilul careiean mai are încredere şi care le susţine problemele cu care se confruntă.

Cu toată   susţinerea financiară acordată de primarul Kovacs presei lui de casă,  nu se poate îngropa realitatea careiană.

Avem 24 de drumuri de pământ la UAT Carei, avem o infrastructură rutieră de coşmar – sperietoarea oricărui şofer, sume de bani din bugetul local cheltuite haotic  dar cireaşa de pe tort  este acceptul tacit al primăriei Carei ca masterplanul Apaserv SA Satu Mare să fie implementat la cele mai joase cote de calitate. Biroul Tehnic nu a fost deloc curios să ceară Buletinele de analiză pentru gradul de tasare …

Lucrările executate de Apaserv SA au ca diriginte de şantier un inginer din Timişoara care nu este de găsit şi se ţin la capitolul Confidenţial Buletinele de analiză a gradului de tasare  sau Studiul de fezabilitate sau Proiectul Tehnic!

De ce le este frică ca să prezinte aceste documente oficiale cerute de peste o lună de zile?

Aşa trebuie să arate o lucrare terminată din vară? Domnule  primar Kovacs, de ce le e  ruşine  consilierilor dvs să prezinte astfel de imagini din mun. Carei al cărui primar sunteţi…încă?

Strategia de campanie a candidatului Kovacs susţinut de primarul Kovacs, preşedinte al UDMR Carei, este cea prezentată de Buletin de Carei de luni de zile, acea a ignorării problemelor careienilor şi a folosirii echipei de jurnalişti angajaţi  pentru denigrarea singurului său adversar politic, consilierul liberal Ilie Ciută.

.
Imaginile de mai jos sunt recente şi sunt lucrări realizate prin cofinanţare europeană!

…gurile de canal de pe strada Cimitirului..de fapt de pe majoritatea străzilor Careiului arată la fel…

 

Lasati un comentariu