Sfidarea careienilor în direct la ITV. Realitatea careiană este o totală necunoscută pentru primarul Kovacs

• publicat la: 2 martie 2016
Sfidarea careienilor în direct la ITV. Realitatea careiană este o totală necunoscută pentru primarul Kovacs

Aflat în studiourile ITV în calitate de invitat la emisiunea de marţi 1 Martie alături de primarul oraşului Negreşti Oaş, doamna Aurelia Fedorca şi de primarul din Medieş, domnul Zetea, primarul Kovacs  afirmă că  victima accidentului din 12 februarie în plin  centrul Careiului, datorat lipsei semnalizării unei gropi, a fost o fetiţă de 12 ani. Dacă la prima afirmaţie am crezut că este vorba de o scăpare, la cea de-a patra  susţinere  a faptului că victima e o fetiţă am realizat, cu greu ce-i drept, că e vorba de NECUNOAŞTERE.

Lipsa oricărei informaţii legate de acest accident, coroborată cu indolenţa legată de lipsa oricărei implicări în asigurarea unor condiţii de  minimă decenţă pentru infrastructura rutieră dar nu numai, cu afirmaţii de gen...nu e treaba mea să mă ocup de gropi….ne arată marasmul în care se scufundă pe zi ce trece municipiul Carei.

Buletin de Carei a  semnalat încă din data de 5 februarie capcana ce pândea trecătorii de pe carosabilul din faţa Monumentului Ostaşului Român din Carei! Accidentul a avut loc pe data de 12 februarie iar un băiat de 12 ani, de la Liceul Teoretic Carei a fost victima lipsei de implicare a administraţiei Kovacs în asigurarea condiţiilor necesare siguranţei cetăţenilor ce circulă pe drmurile publice din mun.Carei.

AICI

Mai mult, abia la 3 ZILE de la accident groapa a fost astupată!

AICI

Dar ca tu primar, să vii la o emisiune televizată, alături  de alţi primari şi să spui că victima a fost o fetiţă   când de fapt era vorba de un băiat, ilustrează  cea mai crasă lipsă de BUN SIMŢ CIVIC … dar de fapt a fost infatuarea unui baron local cu apucături de grof.

Faptul dovedeşte că pe primarul Careiului nu îl interesează locuitorii şi nici condiţiile în care aceştia locuiesc sau circulă ci  doar  asigurarea unui confort firmelor din grupul de interes, asigurarea bunăstării colegilor de partid prin angajări ale acestora sau a membrilor familiilor acestora în primărie.

Cu numeroşi ziarişti  plătiţi de primăria Carei dintre care 2 sunt angajaţi ca şi consilieri personali, primarul Kovacs nu ştie cine a fost victima accidentului din centrul oraşului. Nu este la curent nici cu victima DECEDATĂ în noiembrie 2015 din cauza…unei gropi nesemnalizate!

Urmăriţi înregistrarea emisiunii de marţi, 1 martie 2016 de la ITV.

Îmbuibarea unui primar care a pierdut contactul cu Realitatea Careiană împroaşcă careinii oneşti plătitori de taxe şi impozite! Doar în anul recent încheiat au fost plătite către media sume de peste 220.000 lei  înafară de angajările ziariştilor din Primăria Carei iar primarul nu are cunoştinţă despre evenimentele din Carei.

Şi toate aceste discuţii  aveau loc în timp ce în fundal se derulau imagini de la Zilele Careiene care NU SE MAI ŢIN   de ani buni, imagini de la  manejul de lângă grajdul de cai din centrul oraşului, la 100 m de SPITAL, unde asociaţia deţinătoare a afacerii nu plăteşte impozite pe clădire!

Nici o imagine nu a fost furnizată cu infrastructura rutieră din Careiul anului 2016, alta decât cea afectată de lucrările APASERV!

Careieni, mergeţi la casieria Servicului de Taxe şi Impozite pentru a vă plăti dările care merg TOATE pentru plata salariilor angajaţilor administraţiei Kovacs ce are salariu mediu lunar de 970 de euro( echivalentul).

Nici un cuvânt despre deturnarea creditului de 7,3 milioane lei luat în 2011 de la BCR pentru reabilitări străzi şi care nu a fost folosit pentru scopul pentru care a fost acordat!

Afacerile cu fondurile din Primăria Carei sunt  preferatele unui primar cu reţinere pe salariu pentru neplata datoriilor  şi nu victimele unor  accidente datorate proastei gestionări a situaţiilor ivite în oraş la un moment dat.

Linişte totală despre aceste subiecte în presa de casă a primarului Kovacs. Omerta este bine întreţinută că doar fondurile Primăriei Carei  Stau în pixul baronului local Kovacs. Şi nu pentru locurile de joacă din oraş sunt destinate.

Nemulţumit de stadiul de ev mediu  în care a adus oraşul, primarul Kovacs mai vrea un mandat, poate pentru a reuşi perfomanţa de a ne aduce în epoca de piatră!

Daniela Ciută

comentarii

de Carei. la 2 martie 2016 - 16:37

Mai crede cineva an acest comunist si an minciunile lui….?

de realitatea la 2 martie 2016 - 17:18

ati auzit ca ne-a si facut prosti? cica alegatorii careieni sunt prosti.
covaciule tata te mananca sa ajungi mai repede langa amicul govor la una mica cum faceati voi la ponyvas?

de Carei. la 2 martie 2016 - 17:42

@ relitatea.Este logic.Cine sustine un mincinos si excroc nu are cum sa fie altceva decat pr..t.

de Horia Mărieș la 2 martie 2016 - 18:42

Senatorul Valer Marian, Circumscripția electorală nr. 32 Satu Mare, Colegiul electoral nr. 1, Grup parlamentar: independent, fost mare pesedist și nedespărțit prietenar de pahar plus chiolhanuri și de mai toate alte alea cu finul-sas, cu Mircea a lu’ Govor și cu mulți alți sătmareni și careieni din tagma politicienilor, adică din aia a „jefuitorilor”, azi părăsit de toți haverii și rămas prieten doar cu el însuși, fiindcă ce-și face omul cu mâna lui se numește lucru manual sau bricolaj, „lovește” din nou prin „pana” unui jurnalist care a greșit de câteva ori în viață atunci cãnd și-a ales anturajul, ca de exemplu și în aceea aventură de pomină de prin Irak.

Asta nu înseamnă însă că cele scrise de „pană”, (la comanda lui Valer Marian, sau nu – To be, or not to be, that is the question) pot conține și un sâmbure de adevăr. Inclin să cred că există un anumit sâmbure de adevăr in text.

Citez din preambul: „De mai bine de un an și jumătate stau în nelucrare sesizările unor cetățeni și oameni de afaceri din județul Satu Mare, referitoare la un grup de crimă organizată extrem de periculos care se ocupă cu evaziune fiscală, spălare de bani, returnări frauduloase de TVA, fals intelectual pe raza județului. Gruparea infracțională este cu atât mai periculoasă cu cât este constituită din administrator, asociați și directori români și străini, fiind sprijinită și protejată de funcționari ai statului român, adică exact de cei care trebuie să aplice legea.” Acuzații foarte grave, mai ales dacă ele pot să fie dovedite.

http://www.avertisment.net/caracatita-coruptiei-din-sertarele-sri-si-diicot/

de Horia Mărieș la 2 martie 2016 - 19:27

Snoave spumoase cu autodenunțuri, cu escroci, mafioți, fisc, polițai, anchetatori, șnapani, evazioniști, etc., sătmăreni.

Spovedania lui Jozsi făcută la DIICOT.
Este doar o mică parte din vârful aisbergului mafiot.
Nici nu vreau să-mi închipui ce încurcătură de mațe mortală poate să fie sub apă.

http://www.avertisment.net/wp-content/uploads/2016/02/denunt-Ioji.pdf

de actorii la 2 martie 2016 - 20:15

ce mare sedinta la culturhaz ca cica tulipanii nu vor sa fie consilieri cu un fotbalist si un adous de sefi

de Horia Mărieș la 2 martie 2016 - 20:35

Pentru ca să punem punct subiectului.

Audietur et altera pars.
Să ascultăm și cealaltă parte.
Fiindcă așa este FAIR PLAY.

Să-l ascultăm și pe cel care a dobândit calitatea de suspect pentru complicitate la infracțiunea de șantaj comisă asupra primarului comunei Odoreu din județul Satu Mare, Pop Dumitru.

„În perioada 23.12.2015 – 18.01.2016, (…) în anumite ziare centrale (Adevărul, Evenimentul Zilei, Gândul) sau locale (Informația Zilei, Portal SM și Vocea Transilvaniei din Satu Mare), precum și la anumite posturi de televiziune centrale (DIGI24) sau locale (ITV) au fost difuzate informații care invocau acte de urmărire penală (referate, contestații) sau comunicate ale Direcției Naționale Anticorupție privind o anumită participație, sub forma complicității, a subsemnatului la infracțiunea de șantaj imputată inculpatului Govor Mircea Vasile în dosarul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea, nr. 191/P/2015 referitor la primarul comunei Odoreu din județul Satu Mare, Pop Dumitru, care au culminat cu știrea difuzată în zilele de 15 și 16 01.2016 privind începerea urmăririi penale și dobândirea calității de suspect în cauză de către subsemnatul. Și mai grav este faptul că într-un articol publicat de ziarul Adevărul în data de 18.01.2016, cu titlul „Cum făceau șantaje de presă liderii PSD Satu Mare”, au apărut pasaje din declarațiile date în dosar de principalii martori ai acuzării, fostul redactor șef al ziarului Gazeta de Nord Vest, Szasz Lorand, și fostul redactor șef adjunct al acestui ziar, Bâtea Ciprian.”

Nu știam că fostul redactor șef al ziarului Gazeta de Nord Vest este unul din PRINCIPALII MARTORI AI ACUZĂRII. Cel puțin asta susține Valer Marian.
Să înțeleg oare de aici că Szasz a fost cel care i-a dat în gât pe cei doi și tot el este cel care-i acuză din poziția de martor al acuzării este pe foștii lui tovarăși de luptă, pe foștii lui patroni-stăpâni?
Dacă ar fi așa, hai că treaba ar fi chiar tare!

Nu știam nici faptul că „articolul “Pentru cine bat clopotele, Mitică?” a fost publicat în ziarul Gazeta de Nord-Vest din 08.12.2010, la rubrica „Gura Târgului”, care are un caracter pamfletar, în genul rubricilor din publicațiile Academia Cațavencu, Cațavencii, Kamikaze, și se referă în principal la aspectele semnalate în declarația politică susmenționată cu privire la primarul Pop Dumitru. Menționez (Valer Marian) că în zilele de 6, 7 și 8.12.2010 am fost prezent în București, participând la activitățile organizate la Senatul României, astfel că nu puteam fi prezent în redacția ziarului Gazeta de Nord-Vest de unde să-i dispun și să-i dictez articole redactorului șef Szasz Lorand.”

Dacă afirmațiile lui Valer Marian sunt adevărate, trebuie să înțeleg de fapt că articolul “Pentru cine bat clopotele, Mitică?” a fost scris de mânuța lui Szasz Lorand fără nici o influențare din partea lui Valer Marian?

„(…) dosarul Serviciului Teritorial Oradea nr. 60/P/2015. Acest dosar a fost constituit în baza unei sesizări anonime, care poartă antetul Redacția Gazeta de Nord Vest Satu Mare, dar nu conține alte date de identificare și nu este asumată și semnată de către niciun reprezentatant al acestei redacții.”

Oare cine a fost personajul din Redacția Gazeta de Nord Vest Satu Mare care a trimis sesirea ANONIMĂ pe baza căreia a fost constituit dosarul Serviciului Teritorial Oradea nr. 60/P/2015? Are cineva o cât de mică certitudine sau chiar și o suspiciune rezonabilă cu privire la numele măzgălitorului anonimei? Dacă da, îl rog să-mi dea și mie de știre fiindcă sunt curios. Merci anticipat.

Cei interesați și de alte detalii legate de „șantajul” practicat de jurnalul judetean GN-V, redate în versiunea senatorului, le pot afla de pe aici:

http://www.avertisment.net/coruptii-de-la-anticoruptie-oradea/

de Local la 3 martie 2016 - 07:33

A facut prosti alegatorii din Carei! Mi-am dat seama ca are un nivel scazut de inteligenta dar si de empatie. Sunt mahnit!

de Cristian la 3 martie 2016 - 13:43

Nu-i cereti omului ce nu are IQ -ul este scazut,exprimarea greoaie si un limbaj necontrolat,spontan.Comunicarea cu localnicii este o.

de PROAUTONOMIST la 3 martie 2016 - 19:43

Daca te scoli cu stangul, tot primarul e de vina ? Proasta ce esti…

de pentrumuist la 3 martie 2016 - 20:04

doare rau ca aveti un presedinte retaradat care nu stie daca e fata sau baiat victima unui accident din curtea lui? si mai este si koldus si datornik . nu trebuie sa fiti prea suparati ca nu aveti oameni ca si ilie ciuta. mai bine sa va bucurati ca este cineva din Carei care vrea sa faca ceva pentru oras si fara sa bage mana in banii careienilor!
ce este kovacs fara primaria carei? cu ce se poate el lauda ca si inginer de prelucrare a lemnului inafara de falimentarea a 4 firme personale si un sac de datorii acumulate? mama ta asa te invata sa vorbesti si sa minti?

de reka la 3 martie 2016 - 20:58

esti suparat lucitulipan pentru ca se spune aici cu ce se ocupa cei din primarie pe care noi platim din darile date la orasul acesta?
sa stie toate cititorii ca primarul a angajat la primerie pe vecinii sai si acum au plecat la germania sa lucreze dar tot are carte de munca la primarie mai departe. cand a dat demisia visnyai consilierul a bagat in locul lui nu pe cine a venit randul ca a adus pe contabilul lui adrian. a facut consilie rsi pe celalalt vecin care vinde apoi la primarie florile de la firma .asta face presedintele de la rmdsz carei si primarul de la oras.
nici peste 100 de ani nu reuseste sa ajunga ca si domnul ciuta de corect!

de Romania furata. la 3 martie 2016 - 23:27

Taietoru de copaci se crede stapanul orasului Carei si grof la castel.

de Local la 4 martie 2016 - 00:03

Va sugerez ceva. Va rog sa verificati cate zeci si sute de postari fac angajatii primariei in timpul programului. Banii cu furca îi intorc si mai au tupeu sa faca postari in timpul programului. Urmariti putin commenturile cu orele aferente. „De szep kutja” la ora 9 si 32…

de Sătmar la 4 martie 2016 - 04:10

🙁 Primarul Kovács Jenö: „Alegatorii careieni sunt fraieri si creduli” !!! 🙁

https://vimeo.com/157670270

de parinte la 6 martie 2016 - 10:01

ce rusine domnule primar, sa nu va intersseze ce se petrece prin Carei.

Lasati un comentariu