2.000 de câini din 19 ţări vor fi prezenţi 2 zile pe Stadionul Someşul din Satu Mare

• publicat la: 15 aprilie 2016
2.000 de câini din 19 ţări vor fi prezenţi 2 zile  pe Stadionul Someşul din Satu Mare

Asociaţia Chinologică Satu Mare  organizează la împlinirea celor 40 de ani de la înfiinţare trei expozitii  chinologice pe parcursul a două zile, adică  sâmbătă şi duminică, 16-17 aprilie 2016, pe Stadionul Someşul.

Expoziţia naţională va   debuta  sâmbătă  de la ora 9,00 iar cele  două de talie internaţională se vor deschide  sâmbătă la ora 14,00  respectiv duminică la ora 10,00.

S-au înscris  nu mai puţin  de 2.000 de câini din 19 ţări care vor defila pe stadionul Somesul. La expoziţia naţională C.A.C. din data de 16 aprilie, ora 9,00  sunt înscrişi 571 de câini, la C.A.C.I.B. de sâmbătă,  expoziţie internaţională, vor participa  629 de patrupede  iar duminică, la C.A.C.I.B. vor fi  in ring  631. Arbitrează  Enrico Drudi din San Marino, Günther Ehrenreich din Austria, Andrzej Kaźmierski din Polonia, Jaroslav Matyáš din Slovacia, P. Béla Szabó şi Sándor Szabó din Ungaria, Nadjia Timmermans Kadenko din Olanda, Jean-François Vanaken din Belgia şi românii Alin Dumitrescu, Cristina Epuraş, Csaba Zsolt Lokodi şi Cristian Stavarache.

Duminică, de la ora 13, organizatorii pregătesc parada handlerilor seniori în costum popular naţional. La parade vor participa  21 de câini din şapte state. Atât proprietarul câinelui, cât şi animalul de companie vor purta un  costum popular  specific ţării din care vine. Parada handlerilor seniori în costum popular naţional se va desfăşura înaintea concursurilor special Best In Show, în ringul central al expoziţiei, iar juriul acestei competiţii va fi format din personalităţi din domeniul culturii, chinologiei şi invitaţi speciali.

redactia

Lasati un comentariu