Acţiune de curăţenie iniţiată de liberali

• publicat la: 21 April 2016
Acţiune de curăţenie iniţiată de liberali

În avanpremiera Zilei Pământului, liberalii careieni au iniţiat o activitate de curăţenie pe spaţiile verzi ale oraşului.

După o dimineaţă plină, când a fost depusă oficial candidatura consilierului Ilie Ciută pentru primăria Carei şi a candidaturilor pentru Consiliul Local Carei, liberalii careieni s-au relaxat  în mijlocul careienilor. Înarmaţi cu saci menajeri galbeni şi mănuşi albastre, cu tricouri sau scurte de vânt  pe care scria Ilie Ciută – primarul tuturor, liberalii de toate vârstele  au dovedit că nu sunt indiferenţi la aspectul oraşului în care trăiesc.

Punctul de întâlnire a fost sediul PNL Carei, de unde  s-au deplasat prin parcul Castelului, prin cartierul Eliberării şi alte artere intens circulate.

De-a lungul traseului străbătut, au fost apreciaţi de cei aflaţi în aer liber care şi-au amintit cu nostalgie de vremea când făceau aceste activităţi cu şcolile unde erau elevi. Vineri, 22 aprilie 2016,  Ziua Pământului va găsi Careiul mai curat în zona centrală, ştiut fiind că  mai sunt locuri unde se aruncă gunoaie fără ca cineva să intervină.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu