Artiştii şi grădinăritul ascund datoriile neplătite

• publicat la: 24 aprilie 2016
Artiştii şi grădinăritul ascund datoriile neplătite

Apropierea datei  Alegerilor Locale din data de 5 iunie 2016 scoate la iveală   preocupări necunoscute ale candidatului Kovacs susţinut de primarul Kovacs. Pentru o mai mare eficienţă a postărilor la paginile sale de socializare a fost închisă chiar şi pagina de socializare a primăriei Carei pe motiv de…campanie electorală.

Aflăm  din postările candidatului  indecis, adică Eugen pentru români şi Jeno pentru maghiari de parcă ar avea două cărţi de identitate, că ...Trebuie să ne apreciem artiştii! Avem ocazia să admirăm din nou picturile talentatului artist Ştefan Gnandt. Am participat la vernisajul expoziţiei sale, care a avut loc azi la castelul Karolyi. 

Toate bune şi frumoase numai că nu este singurul artist careian  talentat. Unii   au moştenit arta picturii de la  părinţi, cum este cazul artistei  Monica Mocianu, actualmente   restaurator principal la Muzeul Naţional de Istorie al României, care a  avut expoziţii la Carei. Monica Mocianu este fiica talentatului pictor Valer Mocianu.

http://www.buletindecarei.ro/2015/06/monica-mocianu-prezinta-impresii-artistice.html

Nici artistul careian   Bojani Ştefan  nu a fost încurajat  la vremea vernisajului său.

http://www.buletindecarei.ro/2014/06/vernisajul-expozitie-artistului-local-bojani-stefan.html

O avem şi pe talentata Laura Seucan  şi lista poate continua doar că  nu toţi sunt apreciaţi şi încurajaţi de către primarul oraşului multietnic Carei. Tratarea diferenţiată a careienilor a devenit  o constantă  pentru când  Eugen când  Jeno.

La  fel cum nici sportivii nu sunt trataţi în mod egal din partea aceluiaşi personaj.

Nu a  trecut decât o jumătate de lună de la Memorialul Mircea Dohan unde nu numai că nu a onorat cu prezenţa campionii mondiali români sosiţi special pentru acest eveniment la Carei dar a lăsat terenul din faţa sălii de sport plin de  murdării  iar în timpul primei  zile de desfăşurare au mai fost descărcate aici 3 camioane de moloz. Şi nu e la prima …scăpare de acest gen.

Tot astăzi, de Florii,  am aflat că primarul indecis, Eugen sau Jeno, se ocupă de grădinărit şi  afirmă  că târgul de la piaţă a fost apreciat de careieni.

Să ştiţi domnule primar că fiecare ediţie a Festivalului de Datini şi obiceiuri de Crăciun a fost foarte apreciată de careieni dar şi de grupurile de colindători ce se înmulţesc  de la  o  ediţie la alta.

Şi noi careienii am aprecia dacă primarul ar recunoaşte că are Datorii de miliarde la buget, că are reţinere pe salariu pentru că nu îşi plăteşte aceste datorii şi că nu are nici măcar o casă de locuit.

Am aprecia dacă  ar face publice cheltuielile primăriei Carei ca să nu fim  nevoiţi să le cerem cu bucăţica pentru a vedea pe ce se duc banii nostri din taxe şi impozite locale.

Am aprecia dacă primarul preşedinte al UDMR Carei ar conştientiza că oraşul este unul multietnic şi drept urmare se face de râs   evitând   amplasarea de busturi româneşi în parcurile oraşului şi refuzând  un bust al lui Mihai Eminescu în Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu