Asfaltarea trotuarelor – 5 borduri la vedere şi 6 acoperite, alte 3 la vedere….

• publicat la: 17 aprilie 2016
Asfaltarea trotuarelor – 5 borduri la vedere şi 6 acoperite, alte 3 la vedere….

Agitaţie mare înainte de alegerile locale. După pauza din ultimii 4 ani  se asfaltează trotuare şi porţiuni de drum la foc continuu, fără a ţine seama de norme, de calitate. Cele din zonele mai puţin centrale rămân însă pe dinafară, poate pentru a ţine loc  de promisiuni la alegerile din 2020.

La  capătul străzii Viilor, la intrarea în Grădina Viilor, a fost asfaltat doar trotuarul distrus de lucrările efectuate de Apaserv SA în cadrul masterplanului implementat.

Schema de asfaltare trotuar e mai ceva ca cele de  tricotaje cu 2 pe faţă şi 3 pe dos.  ..5 borduri la vedere , 6 acoperite, alte 3 la vedere şi alte 4 acoperite…

Buletin de Carei

 

comentarii

de Horia Mărieș la 18 aprilie 2016 - 01:48

BREAKING NEWS: Un vlog în limba maghiară a început – ÎN PREMIERĂ MONDIALĂ – să publice, prin copy & paste și în pauză totală de inspirație, articole scrise în limba română, fără comentarii, dar și fără traducere autorizată și legalizată.
(„Kommentár nélkül” – ÁLLJUNK MEG EGY SZÓRA! By ANZIKS, 2016.04.17. 20:58)

Articolul este destinat in exclusivitate celor cu nervii tari.

Nimic neuzual, fiindcă era de fapt duminică seară.
Organele fac cercetări in continuare, dar această activitate nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Lasati un comentariu