Biciclist accidentat pe pista de biciclete din Carei

• publicat la: 26 aprilie 2016
Biciclist accidentat pe pista de biciclete din Carei

Primul dintre ele  a avut loc în jurul orei  09:10, pe str. 1 Decembrie 1918 din Carei, unde un conducător auto, Ioan P. de 36 de ani din localitate, a pătruns cu autoturismul pe pista de biciclete amenajată şi semnalizată corespunzător, în timp ce  pe pistă se apropia circulând regulamentar un biciclist, care nu a mai putut evita impactul cu autoturismul.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului Z.Sabin de 39 ani tot din Carei, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale, fără a necesita internarea.

Ambii participanţi la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiindu-le totodată recoltate şi probe biologice de sânge in vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Tot în 25.04.2016, la ora 21:00, pe str. Făgăraşului din Satu Mare, Nicolae H. de 36 ani, din Păuleşti,  conducând autoturismul VW Golf proprietate privată, l-a accidentat uşor pe Alin G. de 40 ani, din Satu Mare, care, în calitate de pieton, se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea şi în acest caz au fost recoltate probe biologice de sânge.

 

În ambele situaţii cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat

În data de 25.04.2016, ora 18:00, poliţiştii Secţiei Rurale  Negreşti Oaş aflaţi în supravegherea traficului rutier pe raza comunei Bixad, au oprit pentru control un autoturism care circula prin localitatea Trip şi care avea aplicate placuţe de înmatriculare cu numere provizorii.

La volan a fost identificat Gheorghe T. de 56 ani, din comuna Bixad, iar cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autorizaţia provizorie de circulaţie avea termenul de valabilitate expirat.

Celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii sătmăreni au aplicat cu ocazia activităţilor desfăşurate în cursul zilei de ieri, 68 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6890 lei, pentru nereguli depistate pe linie rutieră şi 21 contravenţii în valoare de 6110 lei la acte normative ce reglementează menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Lasati un comentariu