“Credeţi-mă, deşi am încercat din răsputeri, nu am reuşit să găsesc o soluţie” …Poate o demisie de onoare?

• publicat la: 26 April 2016
“Credeţi-mă, deşi am încercat din răsputeri, nu am reuşit să găsesc o soluţie” …Poate o demisie de onoare?

Pe pagina de Facebook a candidatului UDMR la primăria Carei  apare  un interviu cu actualul viceprimar Keizer care deţine de 8 ani această funcţie.

Acesta recunoaşte cu subiect şi predicat că nu mai face faţă problemelor cu care se confruntă la blocul social din spatele primăriei Carei.

Urmare a numeroaselor semnalări ale Buletin de Carei legate de problemele  careienilor  care nu fac parte din grupul de  interes din jurul primăriei Carei, viceprimarul a decis să dea un interviu  în presa de casă a primăriei.

Reporter: – Care este situaţia cu blocul social din spatele Primăriei?
Ludovic Keizer: – Acolo, într-adevăr, este o dezordine totală. Din păcate, trebuie să mă duc săptămânal acolo. Am încercat tot posibilul pentru a face ordine şi curăţenie, însă nu am reuşit. Locatarii îşi aruncă gunoiul pe fereastră, distrug robineţii şi chiuvetele pe care le punem, sparg closetele. Fără sprijinul lor, nu vom reuşi niciodată să facem ordine în acel bloc. Credeţi-mă, deşi am încercat din răsputeri, nu am reuşit să găsesc o soluţie pentru această problemă.

Justificările cu iz de telenovelă nu mai reuşesc să amăgească pe niciun careian  contribuabil onest.  Viceprimarul este totuşi cinstit şi recunoaşte că s-a străduit din răsputeri dar…nu i-a reuşit nimic. Ceea ce nu înseamnă că problema nu are rezolvare. Chiuvetele sunt la locul lor, nesparte, dar au fost puse peste mizeria de perete….

Vi se pare că este vreuna spartă? Vă place cum arată …renovarea?

Inginereşte vorbind, orice problemă are o rezolvare . Sau mai pe înţelesul tuturor, doar oamenii slabi nu pot rezolva problemele şi se plâng în presa de casă. Bărbaţii adevăraţi strâng din dinţi  şi tot dau de capătul problemei. Domnule viceprimar, nu toţi locatarii aruncă gunoiul pe fereastră. Unii au o curăţenie de farmacie în locuinţă dar nu fac faţă ŞOBOLANILOR ce circulă nestingheriţi la baie.  De ce nu faceţi referire şi la apa cu miros de urină pe care locuitorii trebuie să o plătească? Abia după ce a intervenit Buletin de Carei aţi rezolvat anul trecut problema fosei septice. Era o problemă pe care chiriaşii trebuiau să o rezolve?  Credeţi că pasarea problemelor  vă  absolvă de responsabilităţi?  Cine aprobă  ocuparea acelor locuinţe de către anumite persoane?  Câţi au fost sancţionaţi pentru aruncarea gunoiului pe fereastră cu pierderea locuinţei? Câţi plătesc utilităţile şi câţi plătesc chirie?

Din păcate nu este singura problemă nerezolvată de viceprimar. Nici un cuvânt despre  imobilul aflat la 2 metri de blocul social al primăriei Carei unde într-un fost garaj trăiesc laolaltă femei şi bărbaţi fără adăpost, fără posibilitatea  de a îşi efectua igiena zilnică după cum am menţionat     aici.

Nici despre mizeria de la singurul VECEU de la stadion  pe care îl pot folosi cei 442 sportivi elevi ce vin la Cupa 25 Octombrie la atletism.

E bine că vă recunoaşteţi neputinţa de a rezolva  problema  de la blocul social.  Cu tot respectul , pasul următor este demisia pentru a permite celor cu experienţă  să rezolve problema, să  reinstaureze   curăţenia şi buna organizare la blocul social din spatele noului sediu al primăriei Carei.

Apreciem   eforturile depuse de atâţia ani  dar  până la urmă trebuie să lăsaţi locul unui  specialist.

Buletin de Carei

comentarii

de marin la 27 April 2016 - 08:10

ce e asa de greu de intretinut un bloc? adica locuitorii de acolo au fost deasupra unui viceprimar?

Lasati un comentariu