Dezamăgirea ascunsă a unui blogger

• publicat la: 22 aprilie 2016
Dezamăgirea ascunsă  a unui blogger

Doi dintre liberalii careieni  şi-au dat demisia sâmbăta trecută din Biroul Permanent Local  pentru ca nu au obţinut locul dorit pe listele consilierilor locali. Cei doi bărbaţi au postat ulterior pe  Facebook citate care le trădează dezamăgirea. Fiecare  e liber să îşi  gestioneze  cum doreşte  stările de spirit.

Ştirea nu este una de senzaţie. Situaţia e similară la fiecare formaţiune politică înainte de alegerile locale.

Pe listele consilierilor PSD nu se mai regăseşte Marius Ciucoş,  consilier local din partea social democraţilor în legislature care tocmai se va încheia în luna mai şi nici Nicolae Moldovan, consilier  validat pentru câteva şedinţe.  Nume grele din partid lipsesc total din lista echipei candidatului pentru primăria Carei. Nici la UDMR Carei situaţia nu e diferită. Preşedintele Comisiei Economice din Consiliul Local, lipseşte cu desăvârşire de pe lista consilierilor  propuşi spre a fi votaţi pentru legislatura viitoare.  Nici Brem Arpad nu se mai regăseşte pe listele de consilieri locali iar  actualul consilier judeţean Gindele Emeric este abia pe locul 14  în timp ce   consilierul  local Hago Aron este pe locul 18.

Nimic deosebit în culisele politicii careiene. Ce este deosebit este faptul că liberalilor careieni li  se acordă o atenţie sporită tocmai de finul blogger  al candidatului  Kovacs.

Buletin de Carei

comentarii

de George la 22 aprilie 2016 - 22:40

Atata poate hinutul, succes PNL!

de fane la 23 aprilie 2016 - 09:12

Probabil in adancul sufletului sau, chiar si finutul,il sustine pe Ilie Ciuta de primar,ca altfel nu s-ar stradiu atat sa-i faca campanie pe gratis. Si cum multi il cunoastem pe d-l Sass ne putem asepta la asa ceva,pentru ca orice sa-r spune despre el, nu e un baiat prost si recunoaste si el oamenii corecti si cinstiti.

de Careianul la 23 aprilie 2016 - 17:22

Liberalii sint singurii contracandidati pentru primarul Kovacs, singurii care nu fac parte din monstruoasa coalitie ce suge din fondurile noastre. Pentru asta au pus reflectoarele pe liberali cateii lui Jeno.

Lasati un comentariu