La plantat de nuiele cu maşina primăriei…..

• publicat la: 23 aprilie 2016
La plantat de nuiele cu maşina primăriei…..

Năravul din fire nu are lecuire   spune  o vorbă din bătrâni.  Cititorii Buletin de Carei îşi amintesc cu siguranţă de felicitarea trimisă în decembrie 2014 de către primarul şi viceprimarul Careiului către localnici.

Cu o îndrazneală fără margini, cei doi şi-au permis să trimită felicitări în numele formaţiunilor politice pe care le reprezintă dar semnate  cu calitatea de primar şi viceprimar. Evident cu un prenume pentru români şi cu altul pentru maghiari. Folosindu-se de funcţiile deţinute, primarul şi viceprimarul au confiscat la acea dată proiectele oraşului doar pentru formaţiunile politice din care fac parte, făcându-se că uită că şi PNL şi PSD au aleşi locali în Consiliul Local şi au votat în favoarea  acelor proiecte.

Urmare a semnalărilor Buletin de Carei, în următorul an situaţia a fost remediată, intrând în normalitate. Iată că la nici doi ani de la eveniment, în prag de campanie electorală,  preşedintele UDMR face  activităţi cu membrii UDMR folosind  o maşină din pacul auto al primăriei pe care o conduce.

Pe pagina de socializare a  primarului candidat Kovacs, este prezentată o acţiune de plantare la locuinţele  sociale realizate  nu de către UDMR,  unde udarea nuielelor plantate se realizează cu maşina de udat din dotarea de la serviciul  de întreţinere spaţii verzi de la  Primăria Carei.

Deşi locuinţele sociale au fost terminate de mai mult timp,  predarea a fost amânată  pentru a se apropia cât mai mult de data alegerilor locale unde  primarul şi viceprimarul sunt primii candidaţi pe lista UDMR.

Puteţi consulta în continuare lista cu persoanele cărora le-au fost acordate locuinţe sociale de către Primăria Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2015/11/listele-cu-persoanele-care-au-primit-locuinte-sociale-pe-strada-tireamului.html

 

Buletin de Carei

comentarii

de zoli la 3 mai 2016 - 22:58

Pe pagina lui nu se poate posta sau pune întrebări îi…lui Kovacs tev blokeaza ținuți..lorant papagali numai unguriiiii lui care îl laudă pot posta….eu iii pun câteva întrebări îi aiciii……ce avfacut la balta la ghenci cu cn să întâlnit….cât plătește la bugetul local haghen pntr. Ștrand…..dece îi asfaltează Kovacs drumul din spatele ștrandului…si în vviii sau în oraș șanț străzi nepietruite..?????Dece nu a fotografiat între blocurile anl unde e dezastru .,.?

de Horia Mărieș la 3 mai 2016 - 23:33

@zoli

Pe pagina primașului poate posta numai căplenarul. De altfel, postează DOAR (și NUMAI) căplenarul pe pagina lui.
Pe cea în limba maghiară.
Pe cea în limba română traduce cu fidelitate și cu mare spor sasul cel fin toate prostiile căplenarului. Fără excepție.

Căplenarul sclav centrează și tot el dă cu capul:

„Kovács Jenő shared a link.
11 hrs ·
Összezavarják az embereket
Sms-ben faggatták Leitner Róbert Attila nagykárolyi tanácsosjelöltet is arról, hogy támogatta-e az aláírásával az egyik másik jelöltet. A válasza: igen, természetesen. Ugyanis legfeljebb politikai …
ANZIKSZ.COM”

O mână spală pe cealaltă, iar ambele spală un obraz foarte jegos, murdărit rău de tot de spaga și mita ce se poate strânge în 12 ani de polgármester_seg.

Kovács are nevoie de sclavi și pentru pagina lui de facebook. Nu de alta, dar primașul este atât de bătut în cap incåt nici de o tastatură nu se știe folosi. Iar atunci când aude de „mouse”, fuge de rupe pământul ca să-ți aducă o capcană de prins șoareci, adusă în vremuri ímbelșugate de la Asuaju de Sus sau de la cel de Jos. Capcana este folosită pe post de bibelou în sufrageria din căplenilor 10. N-are importanță de unde e adusă, de Sus sau de Jos, că tot capătul ăla de țară este.
Mult mai rău decât pe la Kaplony…

de csaba la 4 mai 2016 - 10:46

campanie pe bani publici pentru primarul kovacs/el a facut aceste locuinte din banii lui de acasa? la cine a dat locuinte ca nu la saraci si tot la fata lui osan din primarie sau la prieteni si angajati din primarie sau care au case si le dau in chirie.
rusine sa va fie domnule primar!

Lasati un comentariu