S.O.S.!!! ŞOC şi GROAZĂ la Carei! Se surpă pământul pe unele porţiuni după lucrările Apaserv cofinanţate de UE

• publicat la: 8 aprilie 2016
S.O.S.!!! ŞOC şi GROAZĂ la Carei! Se surpă pământul pe unele porţiuni după lucrările Apaserv cofinanţate  de UE

Pe strada Nicole Iorga se surpă pământul  pe porţiuni ce pot înghiţi chiar un jeep! Faptul este trecut sub TĂCERE pentru a asigura liniştea  mult dorită şi trâmbiţată pe pagina UDMR şi a primarului preşedinte al formaţiunii.

Locuitorii de  pe strada Cuza Vodă au sunat la redacţie pentru a ne  anunţa că se asfaltează pe strada Ecoului, deşi strada este  dominată de adevărate cratere şi de faptul că pe strada Iorga, pământul s-a surpat pe  mai multe porţiuni iar utilajele   Asocierii SC Saminstal SRL- SC Poszet SRL- Keviep Epitoipari es Kereskedelmi KFT – SC Viakon Drum SRL, care execută lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Carei,  astupă cu piatră spartă groapa căscată. Până am ajuns la faţa locului, muncitorii  astupau deja  porţiunea sensibilă…..

Urmăriţi dimensiunea porţiunii ce trebuie întărită cu piatră. De ce nu s-a făcut de la bun început  o lucrare de calitate care să nu  necesite intervenţii continue?

În vecinătate, o pompă scotea din greu apa din  …subsol…

Potrivit  celor ce lucrează acolo, se vor mai ivi şi alte  surpări   pentru că pământul se lasă….Am intrebat unul dintre  muncitorii din Debrecen care are o vechime de 10 ani în lucrări de construcţii dacă a mai  luat parte la astfel de lucrări de mântuială sau dacă în Ungaria se lucrează în mod similar şi acesta a  şoptit că el nu vrea să aibă probleme cu şefii şi că se abţine de la comentarii dar …oricum  nu e bine ce se întâmplă!

Între timp am mai primit un apel de la locuitorii de pe strada Grof Karolyi care sesizează şi ei surpări de teren.

 

Chiar nu există un Inspectorat în Construcţii care să urmărească derularea acestor  lucrări de milioane  dar făcute   pe genunchi?

Buletin de Carei a semnalat cazurile de surpare care apar de pe strada Iorga, de lângă Gară şi până în celalalt capăt d eoraş, pe bulevardul 25 Octombrie.

Merită careienii astfel de lucrări care să ţină cât o campanie electorală ???? Pentru acoperirea acestor  lucrări doriţi   Linişte   domnule primar?

Mulţumiri adresăm locuitorilor care ne semnalează   astfel de situaţii,  careieni care refuză să tacă pentru a acoperi neregulile  finanţate cu mulţi bani.

redacţia Buletin de Carei , singurul portal de ştiri care prezintă realitatea careiană aşa cum este ea, nevopsită şi nefotoşopată. Cele 2 procese deschise împotriva noastră nu ne sperie şi nici nu ne vor determina să nu mai prezentăm realitatea  careiană, ADEVĂRUL,  domnule primar dator la bugetul de stat şi cu frică de vocea străzii careiene.

 

comentarii

de arnold la 8 aprilie 2016 - 17:26

bine ne aranjeaza domnu primar si viceprimar. nimic nu intereseaza la ei numa la ei sa fie bine!nu erste nimeni la primarie sa vede ce fel de lucrari se fac pe strada ?

de Ionel Lupu la 8 aprilie 2016 - 17:31

In aceasta situatie trebuie sesizat PARCHETUL, daca nu cumva se autosesizeaza… singur, singurel….

de csaba la 8 aprilie 2016 - 17:38

parchetul din camerele lui jeno vreti sa spuneti?

de Horia Mărieș la 8 aprilie 2016 - 20:05

@csaba la 8 April 2016 – 17:38

E bună treaba cu Parchetul!
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Bravo.

de barat la 9 aprilie 2016 - 18:27

En mar irtam a komentalasokba,az alap hianyzik amit a munkalatok allat ki szedtek es a ko a koves reszalap helyet csak fold es homok van vissza teve es az is lazan,amit a viz lassan mindenfele kifogja mosni.Majd a nagy hujeseg ott lesz ha ujra aszfaltoznak es az is igy befog szakadni ha nem csinalnak alapot.De hol vannak az okos mernokok?

Lasati un comentariu