” Să ştii mai multe, să fii mai bun! “

• publicat la: 25 aprilie 2016
” Să ştii mai multe, să fii mai bun! “

Jandarmii au desfăşurat o mulţime de  activităţi preventiv informative şi demonstrative în cadrul proiectului educaţional « Să ştii mai multe, să fii mai bun! ».

Joi şi vineri 21-22 aprilie a,c, demersul jandarmilor sătmăreni de a sprijini procesul educaţional în cadrul proiectului  « Să ştii mai multe, să fii mai bun! » a continuat la Colegiul Naţional Ioan Slavici, la Liceul Reformat, la Şcoala Gimnazială Grigore Moisil, la Şcoala din Cehal.

Toate activităţile s-au desfăşurat în scopul informării tinerei generaţii asupra delincvenţei juvenile, a cauzelor generatoare a acesteia, dar şi a efectelor pe termen scurt, mediu şi lung.

Elevilor le-au fost prezentate diferite aspecte referitoare la modul în care trebuie să  evite formele de violenţă şi modul corect de acţiune în cazul în care sunt martori sau chiar victimele unor comportamente agresive.

Pe lângă aspectele legate delincvenţa juvenilă, absenteismul şcolar şi violenţă în general, jandarmii le-au vorbit tinerilor despre posibilitatea de a urma o carieră militară, prezentându-le şi oferta educaţională pentru anul  acesta.

Toate activităţile s-au desfăşurat în campania „Copilărie şi adolescenţă fără griji!”

Lasati un comentariu