Viceprimarul Keizer arată cu degetul spre localnici pentru gunoaiele ce apar la balta de pe strada Pomilor

• publicat la: 4 aprilie 2016
Viceprimarul Keizer arată cu degetul spre localnici  pentru gunoaiele ce apar la balta de pe strada Pomilor

Cele mai discutate probleme din cadrul şedinţei Consiliului Local din data de 31 martie 2016 au fost cele de la punctul Diverse.

La capitolul Diverse, Consilierul Ilie Ciută a întrebat executivul de ce nu au asigurat în ultimele 3 luni plata ajutorului de încălzire cu lemne pentru asistaţii sociali. Deşi primarul Kovacs a afirmat că ajutoarele de încălzire nu au sosit de la Guvern, asistaţii sociali au afirmat că unii au primit bani iar alţii nu.

Tot consilierul Ciută atrage atenţia primăriei că bârnele de joacă din parc sunt pline de aşchii şi ar trebui prelucrate iar la leagănele de la locul de joacă din parc lipsesc scândurile şi au rămas doar cuiele care în acest fel devin periculoase pentru copii.

Acelaşi consilier  Ciută a solicitat date despre balta ce se află pe strada Pomilor, lângă fosta piaţă de animale a oraşului unde locul a devenit o groapă de gunoi, un focar pentru căpuşe şi ţânţari care deranjează locuitorii, dar mai ales puful de la păpurişul ce se dezvoltă nestingherit.

Potrivit celor declarate de primarul Kovacs, locul ar fi obiectul unui proiect European pentru a se realiza un parc, dar deranjează canalul ce se află pe o proprietate privată, canal ce ar trebui deviat. A fost destul de ambiguă exprimarea primarului legată de faptul că acel canal adună apele ce vin de la Ianculeşti în cazul averselor mari de ploaie.

Când vine ploaia mare de la Ianculeşti, toate apele acolo vin…Canalul trebuie deviată….Noi lucrăm pentru un proiect acolo ca să facem un parc.

Mai multe detalii a încercat să ofere viceprimarul Keizer…

„Nu putem să umplem groapa… am fost acolo înainte de voi…recunosc că am greşit acolo dar ….l-am rugat pe ei şi nu m-am înţeles cu ei ..poate dacă pe mine mă ruga cineva că stau acolo aproape dar dacă la mine în faţă se aruncă gunoaie eu văd…l-am rugat însă pe ei … dar  nu m-am înţeles cu ei  ..l-am rugat pe ei dacă poate să ajute pentru că acolo numai noapte aruncă gunoi …nu pot să cred dacă am puţină bunăvoinţă să nu pot ajuta..suntem plătitori de taxe şi eu alţii dar o să-l  ajutăm , o să-l mergem  acolo …”

Nemulţumirea viceprimarului faţă de atitudinea localnicilor de pe strada Pomilor a fost consemnată până şi  de finul Szasz al primarului  Kovacs, scriindu-se  cu subiect şi predicat ….””Viceprimarul Ludovic Keizer a arătat că localnicii au refuzat să colaboreze în identificarea cetăţenilor care depozitează ilegal gunoaie în zona bălţii respective””.

Locuitorii de pe strada Pomilor sunt uitaţi de autorităţile locale  când vine vorba de problemele lor cotidiene legate de infrastructura rutieră sau de balta  urât mirositoare din jur dar sunt căutaţi mereu în prag de alegeri  locale.  Aşa se face că unii dintr ei ne-au declarat că au fost ademeniţi acum 8 ani cu promisiunea unui loc de relaxare amenajat  în locul bălţii dar totul a rămas dupa cum se vede la stadiul de promisiune, aşa că aceleaşi  promisiuni din partea aceloraşi persoane nu mai valorează pentru ei  nimic.

Ajunge să  ne uităm la cum se prezintă trotuarele ca să  ne dăm seama de credibilitatea celor ce au fost la conducere în ultimii 8 ani de zile.

redacţie

 

comentarii

de dennis la 4 aprilie 2016 - 18:53

cine a votat si cu bulangiu asta nu stie sa scoata 2 vb

de Kaizereanul la 6 aprilie 2016 - 12:55

Va rugam sa precizati cu care deget arata spre localnici pentru a stabili daca il mai voteaza careienii.

Lasati un comentariu