Acces blocat la baie pentru persoanele în scaun cu rotile de la piaţă

• publicat la: 9 mai 2016
Acces blocat la baie pentru persoanele în scaun cu rotile de la piaţă

Eugen Kovacs  Nu cred ca e cazul sa fiti atat de ironica, dar nici nu vreau sa intru in polemica cu dvs. Amenajarea de rampe de acces in cladirile vechi nu e tocmai o sarcina usoara. Este o problema cu care se confrunta multe institutii publice….

Îmi place · Răspunde · 5 mai la 11:23

Acesta este răspunsul dat de un primar  după  2 mandate întregi, unei persoane cu handicap locomotor la semnalările acesteia legate de posibilităţile limitate de deplasare prin oraş.

Buletin de Carei vă supune atenţiei situaţia unei clădiri noi,  modernizate de primărie  după 2008 şi totuşi  fără rampă pentru handicapaţii locomotor ce vin în piaţă şi au nevoi fiziologice. Nici la uşa pentru Femei şi nici la cea pentru Bărbaţi.

Deci, nici clădirile recent modernizate nu au facilităţi pentru cei care se deplasează în scaun cu rotile domnule primar.  Oare e chiar aşa de greu de asigurat un confort minim pentru persoane greu încercate de viaţă?   Aţi apelat la vreun specialist în această problemă sau  vă rezumaţi doar la colaborarea cu grupul …favorit?

Ştiaţi că potrivit legii, toate institutiile de utilitate publică, private sau de stat, trebuie să construiască rampe de acces pentru cei cu dizabilităţi. Câte au rampe funcţionale în Carei?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu