Accidente la Lucăceni şi Foieni

• publicat la: 15 mai 2016
Accidente la Lucăceni şi Foieni

La data de 14. 05.2016 , in jurul orei 13,45, la intersectia străzilor Iuliu Maniu cu Crisan din localitatea Lucăceni, jud. Satu Mare a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea grava a unei persoane si rănirea usoară a doua persoane. La fata locului polițiștii din Carei au stabilit faptul că evenimentul s-a produs pe fondul nerespectării semnificatiei indicatorului STOP de către MARIA Ardelean din Carei, de 62 ani care conducea un autoturismul marca VW si astfel a intrat in coliziune cu autoturismul marca Ford condus de către ARPAD  I.,de 36 ani.

In urma accidentului a rezultat rănirea usoară a conducătoarei auto MARIA A., și a unei pasagere de 48 ani,  dar si rănirea grava a  celei de-a doua pasagere din auto marca VW. Ambii conducători auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative . Totodată, au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Foieni/Accident uşor

La data de 14.05.2016, in jurul orei 22.48 pe str. Principala din loc. Foieni, a avut loc un accident rutier soldat cu ranirea usoara a unei persoane. La fața locului polițiștii au stabilit faptul că victima, KAROLY D., de 28 ani, aflată  in stare avansata de ebrietate se deplasa pe partea carosabila, dar fara a avea elemente reflectorizante sau sursa de lumina pentru a-si semnaliza prezenta.  Evenimentul rutier s-a produs în momentul în care auto marca Chevrolet condus de STEFAN I., de 66 ani, era angajat în depășirea regulamentară a pietonului ,iar  acesta  a căzut peste autoturism.   In urma accidentului a rezultat rănirea usoara a pietonului , care a fost transportat la Spitalul Satu Mare unde va fi supus unor investigații medicale Conducatorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Totodată, atât  conducatorului cât si victimei le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Livada/ Coliziune frontală între două autoturisme

La data de 13.05.2016,  orele 21,30 pe D.C.9 intre localitatile Adrian si Livada a avut loc eveniment rutier soldat cu pagube materiale .  La fața locului polițiștii din Livada au stabilit faptul că intr-o curba deosebit de periculoasa  autoturismul marca VW condus  de catre Imre B., de 23 ani,  a intrat in coliziune frontala cu autoturismul VW  condus regulamentar din sens opus de Cosmin C.  de 34 de ani.  În urma testării cu aparatul etilotest a tânărului de 23 ani s-a stabilit o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus  Spitalul Judetean Satu Mare pentru recoltarea de probe biologice.  Cercetările în cauză continuă.

comentarii

de careian la 16 mai 2016 - 19:05

Daga buletin de carei! Daca tot ati vrut sa dezvaluiti numele persoanei care a provocat accidentul ( singurul lucru care este diferit fata de comunicatul Politie), de ce nu dezvaluiti si celelalte nume??? Aaa restul nu sunt cunoscuti? Sunteti jalnici! Ati tinut sa aratati….ce?? Daca pana acum am citit fituica asta…de acum s-a terminat! si nu, nu fac parte din „gasca” primarului!

de liviu la 16 mai 2016 - 20:33

bine sasule. pentru azi primesti portia. un deti in plus la csarda de la udemereu

de alt careian la 17 mai 2016 - 07:03

ce se aude cu masina primariei cu care facea naveta soferul in ungaria si mai ducea si tzighi pana au intrat pe fir politistii maghiari/

Lasati un comentariu