Alcoolemia care ucide….

• publicat la: 7 mai 2016
Alcoolemia care ucide….

Conducerea imprudentă şi consumul de alcool la volan, au fost cauzele accidentului rutier produs noaptea trecută  în Satu Mare şi soldat cu decesul unei persoane.

În data de  07.05.a.c. la ora 01.22, poliţiştii rutieri sătmareni au fost solicitaţi  să intervină la un accident rutier produs în afara municipiului Satu Mare, pe DJ 194, drum ce  face legătura între b-dul Aurel Vlaicu şi Lazuri.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că Zoltan A. de 42 ani din  Satu Mare, conducând autoturismul proprietate personală, pe fondul conducerii imprudente , a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând in șanțul din partea stânga a direcției sale de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat decesul numitului Vasile G. de 57 ani , din comuna  Botiz  județul Satu Mare, pasager in autoturism.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie alcoolică de  0.76 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

IJP Satu Mare

Lasati un comentariu