Arbitrul careian Kovacs Szabolcs apreciază proiectul Centru sportiv

• publicat la: 29 mai 2016
Arbitrul careian Kovacs Szabolcs  apreciază proiectul Centru sportiv

Arbitrul careian Kovacs Szabolcs, unul dintre organizatorii  Cupei Futsal Carei, o competiţie internaţională de fotbal în sală ce a ajuns în acest an la  ediţia a VI-a, a afimat într-o discuţie amicală că apreciază propunerea candidatului Ilie Ciută de realizare a unui Centru sportiv în locul gunoaielor de acum din jurul sălii de sport .

„Am văzut machetele şi consider că este un lucru bun pentru oraş acest proiect. Ce doresc să mai spun e că în momentul când va fi gata va trebui să se asigure paza la acest obiectiv pentru ca să  nu se distrugă mobilierul  exterior ce va forma acest centru sportiv  şi desigur iluminatul public”, a declarat pentru Buletin de Carei, Kovacs Szabolcs.

Momentan, în jurul sălii de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din Carei există nenumărate grămezi de moloz , depozitate aici fără nici o autorizaţie deşi terenul se află pe domeniul public al oraşului. Deranjat de această imagine ruşinoasă pentru Carei, candidatul  liberal pentru primăria Carei, consilierul Ilie Ciută a  prezentat în data de 24 martie un proiect  realizabil , în beneficiul tuturor careienilor.

Unul dintre organizatorii principali de competiţii sportive în această sală de sport agrează această propunere , mai ales că şi în preajma desfăşurării ultimei ediţii a Cupei Futsal Carei a fost nevoie de intervenţia Buletin de Carei pentru a se căra pământul din construcţii  depozitat în faţa sălii de sport înainte  de sosirea  oaspeţilor la eveniment.

http://www.buletindecarei.ro/2016/01/cupa-futsal-carei-la-a-vi-a-editie.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/01/pamantul-legatura-dintre-masterplanul-apaserv-si-o-sala-de-sport.html

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu