Ilie Ciută asfaltează gropile din Republicii

• publicat la: 18 mai 2016
Ilie Ciută asfaltează gropile din Republicii

De 8 ani de zile cartierul Republicii este lăsat în paragină, de izbelişte cum s-ar spune. Articolele noastre o dovedesc cu prisosinţă.

http://www.buletindecarei.ro/2016/02/inca-un-concurent-pentru-titlul-de-strandul-careiului.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/conditiile-de-joaca-oferite-copiilor-careienilor-in-anul-2016.html

Deşi am semnalat aceste situaţii, administraţaia locală a răms indiferentă la nevoile careienilor ce locuiesc în acest cartier.

Un simplu anunţ al consilierului Ilie Ciută , candidat la primăria Carei pentru funcţia de primar a adus în cartierul Republicii utilajele  necesare astupării gropilor.

Anunţul spunea că  miercuri după masă de la ora 18,00,  candidatul Ilie Ciută se va întâlni cu careienii din Republicii  pe platoul din faţa Finanţe   pentru discuţii legate de problemele ce vor să le semnaleze.

O echipă de la primăria Carei coordonată de un fost locotenent de la grăniceri a umplut  gropile de pe aleile cartierului Republicii, pe ultima sută de metri înainte de alegerile locale ce bat la uşă. E bună şi umplerea craterelor  dar parcă tot mai bună ar fi o muncă de calitate, bine programată şi executată la parametri calitativi  pe parcursul unui întreg mandat că doar ai avea timp  4 ani să tot faci ceva drumuri…..

Buletin de Carei

comentarii

de miska la 18 mai 2016 - 16:49

iuiii ce frica are loicica ca vine domnu ciuta la primarie si se vede pe ce au mers banii cheltuiti de ei….dau acum la posturi si la lucrari la cine voteaza cu ei numa sa nu piarda

de Skeptic la 19 mai 2016 - 11:27

Când începe lucrările Dl. Ciuta?

de increzator la 19 mai 2016 - 11:43

mai intai trebuie sa il alegeti primar ca sa poata incepe lucrarile ca doar nu vreti sa faca asfaltari din banii lui deacasa.

Lasati un comentariu