Ilie Ciută despre Careiul paşnic

• publicat la: 27 mai 2016
Ilie Ciută despre Careiul paşnic

Pe pagina candidatului  la fotoliul de primar din partea PNL Carei, consilierul local Ilie Ciută au apărut informaţii legate de motivul pentru care se doreşte un Carei paşnic de către cei care conduc dictatorial mun.Carei de peste 20 de ani, adică UDMR Carei. Consilier de 16 ani în Consiliul Local Carei şi membru de tot atâta timp în Comisia Economică, Ilie Ciută  îşi spune părerea despre modul de acordare a lucrărilor pentru obiectivele din oraş, despre lucrările la suprapreţ şi despre motivele denigrării sale continue de către presa aservită conducerii UDMR a mun.Carei.

https://www.facebook.com/ciuta.ilie/posts/1719017195031545

Am aflat cu surprindere că lucrările de reabilitare a noii clădiri a primăriei Carei au costat peste 750 de euro pentru 1 mp în condiţiile în care sunt departe de a fi finalizate. În timp ce faţada este dichisită pentru a atrage laudele oaspeţilor, cei 3 pereţi laterali arată ca în imagine… pe afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul” .

Careienii sunt îndemnaţi în aceste condiţii să rămână la stadiul de nevertebrate, adică să tacă complice cu cei care prăpădesc banul strâns din taxe şi impozite locale sau din alte fonduri ce intră în primăria Carei. Liniştea cerută de administraţia exclusiv UDMR din oraşul multietnic Carei aduce mai degrabă cu o chemare la complicitate şi la îngroparea spiritului civic.

Exemplul  dat de presa aservită  primarului Kovacs  de a nu posta imagini cu 90% din trotuarele oraşului, nereabilitate în ultimii 20 de ani, cu gropile  din oraş cu lucrările de proastă calitate prestate recent sau de destinaţia banului public careian de către un primar cu reţinere pe salar pentru datoriile la buget denotă intenţia candidaţilor UDMR  în ce priveşte viitorul oraşului multietnic. Fără nici o opinie din partea careienilor care nu fac parte din grupul de interese şi fără nici un reprezentant al românilor în  conducerea primăriei  Carei. Acesta este mesajul transmis  liniştit de către actualii candidaţi ai UDMR Carei.

Spre deosebire de aceştia, candidatul PNL, consilierul Ilie Ciută doreşte instaurarea unei administraţii total transparente şi responsabile, doar în beneficiul careienilor, care să permită oricui doreşte să afle pe ce se cheltuie banul public. Ilie Ciută încurajează careienii să îşi exprime deschis opiniile şi să nu se încreadă în afirmaţii ce nu pot fi dovedite scriptic.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu