Kovacs: „După părerea mea, trotuarele din Carei sunt circulabile…..”

• publicat la: 11 mai 2016
Kovacs: „După părerea mea, trotuarele din Carei sunt circulabile…..”

Eugen Kovacs …..Dupa parerea mea, trotuarele din Carei sunt circulabile…. Îmi place · Răspunde · 5 mai la 11:23

Aceasta este părerea  unui candidat la primăria Carei, încă  indecis în ce priveşte prenumele său. Pentru că momentan locuieşte într-un imobil de pe strada Căplenilor, vă  redăm în imaginile următoare stare a trotuarelor de pe strada Căplenilor în anul 2016, luna mai, ziua 11.  Urmăriţi bordurile…..

Să înţelegem că până sunt …circulabile nu se vor reabilita? De ce a fost accesat creditul de 7,3 milioane de lei de la BCR pentru reabilitare  trotuare în 2011? Sau nu a mai folosit pentru scopul pentru care a fost accesat pentru că încă erau…circulabile?

Oare ce înţelege un primar prin trotuar circulabil? Cum vi se par trotuarele din oraş? Dar cele de pe strada Căplenilor?

Buletin de Carei,

singurul loc unde puteţi găsi imagini  din realitatea careiană

comentarii

de Ionel LUPU la 13 mai 2016 - 10:50

Daca, aceste „trotuare”, fara borduri si rezultate dintr-o suma de carpeli mai vechi reprezinta strada de resedinta a actualului Primar, atunci ne-am lamurit … „cat de gospodar este acest Primar”…. !!! Rusine ! Rusine ! Rusine !

de Horia Mărieș la 16 mai 2016 - 18:24

Circulabile, necirculabile trotuarele alea de pe strada Căplenilor (cea pe care locuiește primașul), dar totuși, DIN CE PISICI TRĂIEȘTE OARE OMUL ĂSTA? Nu de alta, dar din declarația de avere dată pe proprie răspundere, individul are ZERO BARAT (peste tot) la cap. venituri!!!

Că doar n-o fi chiar atât de mojic încât să trăiască numai din pensia de boală a soției!

http://www.municipiulcarei.ro/media/images/hcl/kovacs%20eugen.pdf

Lasati un comentariu