Locuitorii din Republicii mulţumesc consilierului Ciută pentru ajutor

• publicat la: 25 mai 2016
Locuitorii din Republicii mulţumesc  consilierului Ciută pentru ajutor

O simplă vizită în cartierul Republicii a consilierilor liberali şi a candidatului Ilie Ciută, consilier de 16 ani în mun.Carei  a  dus la rezolvarea problemelor  ce trenau de ani de zile.

Locuitorii din cartierul Republicii mulţumesc consilierilor liberali şi domnului Ilie Ciută pentru intervenţia în curăţirea  unor spaţii din faţa blocurilor şi recent a umplerii gropilor din faţa garajelor  cu piatră spartă.

în martie…

acum

Aceştia doresc să rămână înafara imaginilor pentru a nu fi apoi luaţi la rost de susţinătorii actualului primar. Careienii de aici nu mai aveau speranţe legate de  intervenţia administraţiei în spaţiul public din jurul locuinţelor lor.

Urmăriţi imagini  de la intrarea unui bloc în decurs de o săptămână!  Dacă vrei, poţi este de părere consilierul Ilie Ciută care spune ce face şi face ce spune.

Timp de ani de zile administraţia locală a fost surdă şi insensibilă la solicitările locuitorilor din imediata vecinătate a locuinţei primarului. A fost nevoie de o campanie electorală unde consilierul Ilie Ciută să fie candidat pentru primărie ca  cei din administraţie să binevoiască a se mişca în asigurarea unui climat decent careienilor din cartierul Republicii.

Alegerile locale din data de 5 iunie 2016 nu vor reuşi însă să repare şi drumul din faţa sediului Finanţelor locale Carei care poate fi oricând menţionat ca piesă de muzeu la fel ca şi trotuarele din cartier.

Vizita consilierului liberal Ilie Ciută şi a echipei sale de consilieri a ridicat tensiunea în borourile administraţiei locale  dar mai ales în presa aservită care revarsă  fluvii de atacuri josnice la adresa consilierului în locul unor imagini de la faţa locului.

De 16 ani în slujba careienilor, consilierul Ilie Ciută a reuşit  şi de această dată să  pună la punct actuala administraţie  lăsată pe tânjală de 8 ani de zile.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu