Noi surpări….Primarul e ocupat cu scrisorile şi demagogia

• publicat la: 22 mai 2016
Noi surpări….Primarul e ocupat cu scrisorile şi demagogia

Candidatul  de primar Kovacs susţinut de primarul Kovacs  se chiunuie să rupă gura târgului cu  hârtii pline de minciuni despre realizările sale  de parcă noi am trăi pe altă planetă sau în alt oraş şi nu avem ochi ca să vedem pe viu  diferenţa dintre cele scrise de cine ştie cine dar semnate de el şi realitatea careiană de pe teren.

Culmea e că ne abureşte cu scrisorele despre realizările sale din ultimii 6 ani. Oare în perioada 2008-2009 ce o fi făcut de se ruşinează să menţioneze?  Oricum ar trebui să se ruşineze că girează lucrări de calitate îndoielnică prin oraş.  Recent reabilitatele porţiuni  din carosabil pe unde a fost introdusă reţeaua de apă şi canalizare  se surpă încet dar sigur.

Se remediază azi o groapă iar mâine apare din nou la 2 m mai încolo….Vedeţi în imagini cum  se lasă asfaltul pe porţiunea recent asfaltată din piaţa Avram Iancu, pe strada cu sens unic, în dreptul magazinului Julia.

În aceste condiţii, peste toate cârpiturile şi umpluturile din infrastructura rutieră se trag marcaje.  De stai şi te minunezi  de ce este în stare actuala administraţie…Oare mâine cu ce ne vor mai surprinde?

Buletin de Carei

comentarii

de lucica la 23 mai 2016 - 06:44

o rusine de drumuri in tot orasul Carei !!!!
rusine primaria Carei pentru bataia de joc !!!!!

de Lorand. la 23 mai 2016 - 07:01

Ne meritam soarta.Daca votam si alegem mincinosii si escroci va fi si mai rau.

de Andrea la 23 mai 2016 - 10:35

Doar în Carei întâlnești asa ceva

de Laura la 23 mai 2016 - 10:57

Dute si vezi ce intalnesti in bucuresti !

de mugurel la 23 mai 2016 - 11:23

pe cine intereseaza bucurestiul? eu aici platesc taxe si impozite si vad ce face udmr de 25 de ani incoace! rusine sa le fie!

de zoli la 23 mai 2016 - 20:13

PrimRu să spună electoratului udmr câte case are în Ungaria…? Și ce manevre face cu coiut de la psd…???? Atenție la cei care votații cu psd…????psd tot timpul a trăda…pe românimii….votatiiii cu ciută dk vreți o schimbare în oras

Lasati un comentariu