Poza zilei. Nu şi pentru cei slabi de înger

• publicat la: 25 mai 2016
Poza zilei. Nu  şi pentru cei slabi de înger

Chiar dacă nu sunt flori  şi turle de castel în imagine, aceasta face parte din municipiul Carei. Zona este una cunoscută edililor după spusele locuitorilor. chiar dacă aceşti vin mai rar pe aici.

Strada se numeşte Danko Pista iar recent a fost adusă piatră pentru a umple gropile de pe drum.  Stâlpul din imagine  tronează acolo bine mersi  şi mai are fraţi la Ploieşti, la Caracal, la Craiova…dar nu în Ungaria. E adevărat că în acele oraşe se poartă asfaltul pe toate drumurile….dar sperăm să ajungem şi noi în curând la acel nivel.

http://www.observatorulph.ro/administratie/45319-ploiestiul-si-a-schimbat-stema-foto

http://stirileprotv.ro/stiri/social/stalpul-din-mijlocul-drumului-lucrarile-fara-logica-si-sens-de-pe-centura-craiovei-foto.html

Buletin de Carei

comentarii

de ALEGATOR la 25 mai 2016 - 18:20

Intrebare :
Care era campania electorala a d-lui Ciuta daca orasul nu era in santier ???

de liberal la 25 mai 2016 - 18:29

Daca orasul era pe mâini bune în mod sigur că domnul presedinte Ciută nu candida. Ilie Ciută nu este nevoit de un loc de muncă ca să candideze şi nici datorii la buget nu are ca să cerşească ceva imunitate. Domnul Ciută a candidat doar pentru că oraşul arată aşa cum arată şi pentru că se fură viitorul oraşului. Ce turism e ăsta în care vin autocare cu elevi la Castel şi gata….Ce câştig major are oraşul? Fundaţia de turism a cumpărat maşină pentru folsinţa primarului nu a fundaţiei. E bine totuşi că recunoaşteţi că oraşul e un şantier. tinerii specialişti stau angajaţi la străini iar la primărie se aduc numai neamurile şi colegii din politica primarului. Cum să meargă oraşul dacă specialiştii sunt ţinuţi departe?

de motul la 25 mai 2016 - 18:30

astazi esti alegator si numa maine ianculestean?

de ALEGATOR la 25 mai 2016 - 18:48

Io is alegator ianculestean si merg la vot si pun stampula pe toti , sa nu se supere , ca nu i unu mai bun ca calalalt
Ca orasu io il vad frumos , voi il vedeti urat

de corin la 25 mai 2016 - 19:33

parca ieri erai suparat pe ianculesteni si spuneai ca is asistati sociali pensionari de boala ca si nevasta primarului. azi ai alte sentimente? sau de la maturat ai pierdut si ultima chibzuinta? ori votezi toti candidatii ori stai acasa tot aia e…vezi ca mai este pe fundu farfuriei de la jeno putin bogracs si poate iti da sub masa.

de ALEGATOR la 25 mai 2016 - 19:46

da tu une ai fost ieri ??? ca eu nu te am vazut , cred ca esti de la redactie si faci lobi
sunt suparata si azi pe motii care dorm prin carciuma , ca unii moti au luptat si au murit pentru tara asta si ei azi dorm prin circiuma

de motul la 25 mai 2016 - 20:36

mare frica aveti de moti ca nu va voteaza! parca erai cu matura ocupat da eu cred ca de fapt esti ocupata si te rusinezi ca nu ai unu pe langa tine si tragi cu ochiu prin carciumi sa vezi pe cine poti agata.

de ALEGATOR la 25 mai 2016 - 21:13

????

de corin la 25 mai 2016 - 21:33

trage tare carciuma pe unii alegatori. vin alegerile si sunt obisnuti unii sa astepte aldamasu

Lasati un comentariu