Procurorii DNA fac percheziții pentru posibile infracțiuni în alcătuirea listelor electorale

• publicat la: 6 May 2016
Procurorii DNA fac percheziții pentru posibile infracțiuni în alcătuirea listelor electorale

Procurorii DNA fac percheziții vineri în șase locații din București și Ilfov într-un dosar ce privește posibile infracțiuni în alcătuirea listelor electorale pentru alegerile locale. Sunt percheziţii la Primăria Sectorului 5 şi la mai mulţi angajaţi ai primăriei, potrivit unor surse judiciare.

Vizat de dosar ar fi chiar Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, procurorii având suspiciuni privind falsificarea listelor electorale depuse pentru alegerile din 2016, la care Vanghelie candidează pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 5.

DNA a anunțat într-un comunicat că procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, printre care și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în cursul anului 2016, noteaza cotidianul.ro.

În Circumscripţia electorală  2 Carei au fost semnalate nereguli la întocmirea listelor electorale   ale unor formaţiuni politice . Pe pagina personală a consilierului  local  Ilie Ciută au apărut câteva  dintre  listele cu nereguli şi precizări despre conţinutul acestora, listele fiind publice.

https://www.facebook.com/ciuta.ilie/

https://www.buletindecarei.ro/2016/05/nereguli-la-listele-de-semnaturi-care-sunt-publice.html

comentarii

de Ioan la 6 May 2016 - 20:15

Aşa ar trebui şi la Carei.

de Dinu la 6 May 2016 - 23:15

Hai ca se strange latul si se sufoca vinovatii!

Lasati un comentariu