Simona Halep a câştigat Turneul de la Madrid

• publicat la: 8 mai 2016
Simona Halep a câştigat Turneul de la Madrid

Simona Halep, care a câștigat sâmbătă Turneul de la Madrid, a primit trofeul de la Nadia Comăneci.

„Vreau să spun că sunt foarte fericită. E incredibil că am ocazia să vorbesc din nou aici. Le mulțumesc tuturor care au fost alături de mine și mai ales românilor”, a spus sportiva româncă atunci când a primit trofeul.

Dominika Cibulkova, adversara sa din finală, a felicitat-o pe Simona Halep. „Vreau să o felicit pe Simona pentru săptămâna fantastică pe care a avut-o”, a spus Cibulkova.

Simona Halep a reuşit la Madrid să câştige al doilea turneu mare din cariera ei, după cel de la Indian Wells în 2015. În finala Mutua Madrid Open, Halep a întrecut-o cu 6-2, 6-4 pe jucătoarea slovacă Dominika Cibulkova.

Simona a făcut un prin set extraordinar, şi un set secund foarte bun. Se poate spune că Halep a avut aici la Madrid, pe parcursul întregului turneu una dintre cele mai evoluţii din ultimii doi ani. În niciun moment al finalei nu s-a pus problema câştigătoarei. Jocul a fost sever controlat de româncă. Iar din cele 6 game-uri pierdute, trei au fost deliberat cedate pentru menajarea forţelor. Simona a avut momente de joc impecabil care au înnebunit-o pe Cibulkova. Aceasta deşi a încercat toate loviturile posibile nu a reuşit să facă faţă.

A chemat de două ori şi antrenorul, a avut o foaie de hârtie cu indicaţii, dar totul a fost în zadar.

În urma câştigării turneului, Simona Halep a obţinut 1.000 de puncte WTA şi un cec în valoare de 912.900 euro.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu