“TU votezi, MAI te informează”

• publicat la: 7 May 2016
“TU votezi, MAI te informează”

La data de 5 iunie 2016 vor avea loc alegeri locale. Se vor alege primarii localitatilor, consilierii locali si cei judeteni.

Pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne au fost postate 3 spoturi video, ce fac parte din campania “TU votezi, MAI te informează”, precum şi date referitoare la legislaţia în domeniu. Pe  link-ul de pe site-ul M.A.I.,  puteţi să descărcaţi spoturile din campania de informare.

http://www.mai.gov.ro/index-campanie.html

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 7 May 2016 - 15:33

In atenția sasului, căplenarului și covaciului care au scris numai prostii pe vloagele lor și pe paginile lor se feisbuci.

Mai citiți nițică legislație barátok, că cititul nu dauneză sănatății, spre deosebire de bikavér.

6 mai 2016, Nr. 624/VIII/3, COMUNICAT D.N.A.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, printre care și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în cursul anului 2016.

În cursul zilei de 06 mai 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care două aparțin unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE D.N.A.

Lasati un comentariu