Ultima şedinţa a CL din acest mandat

• publicat la: 8 mai 2016
Ultima şedinţa a CL din acest mandat

Ultima  şedinţă ordinară a Consiliului Local Carei  din acest mandat al aleşilor locali va avea loc în data de 10 mai 2016 de la ora 12,00, în incinta Primăriei Carei.

Nu mai puţin de 11 proiecte de hotărâre sunt supuse dezbaterilor consilierilor. Printre ele regăsim şi aprobarea documentaţiei tehnice pentru 4 blocuri din mun.Carei. În cadrul şedinţei din aprilie a CL, a existat  un schimb dur de replici între consilierul Ciută şi Csizmadia pentru preţul  acestei lucrări.

Faptul a fost părtinitor menţionat în Dispute pe costurile izolărilor blocurilor turn , de finul primarului Kovacs , economist de meserie care nu a făcut cunoscut nivelul  preţului pe metru pătat sau al întregii valori pentru a lăsa cititorilor posibilitatea de a face comparaţia de preţ.

Sătui de dezinformarea presei  de casă, vă aducem la cunoştinţă că din documentele prezentate în mapa consilierilor, reiese că documentaţia tehnică a fost întocmită de firma SamInstal SRL Vetiş unde lucrează consilierul UDMR .

Astfel, reiese de ce este  acesta împotriva consilierului Ciută care semnalează faptul că preţul este unul piperat, de care firmele careiene de profil au declarat că...e specific modului de lucru al primăriei Carei…

Firma Saminstal este una din firmele care efectuează lucrări pe raza mun.Carei în cadrul masterplanului implementat de Apaserv.

ORDINEA DE ZI

comentarii

de Florin la 8 mai 2016 - 20:58

Specific, eu centrez si tot eu dau cu,capul ca nu va mai saturati de minciuna

Lasati un comentariu