Atmosferă de Zilele Oraşului la sărbătoarea de 1 Iunie din parc

• publicat la: 1 iunie 2016
Atmosferă de Zilele Oraşului la sărbătoarea de 1 Iunie din parc

Se află în plină desfăşurare activitatea Moments de sărbătorire a Zilei Copilului în parcul castelului. O atmosferă specifică zilelor oraşului a cuprins toată zona centrală. Pe porţiunea din bdul 25 Octombrie din zona parcului nu mai găseai nici un loc de parcare. Copii însoţiţi de părinţi sau bunici sau de asistenţii maternali au inundat  parcul, dornici de a participa la atractivele concursuri promovate de organizatori.

În deschidere, a fost prezentată o expoziţie deosebită de desene ale unei talentate eleve de la Şcoala Vasile Lucaciu, Vicsosan Karolina din clasa a VI-a.

Au urmat  dansuri la scenă deschisă,   zumba cu instructor, copii savurând toate activităţile.

În paralel se făceau înscrieri pentru concursuri de sărit cu sacul, de viteză cu lingura în care se află un ou, de căutat comori, de tras frânghia. Activităţile diverse au fost savurate până şi de presa aservită, copilul din ei fiind atras de frumuseţea organizării şi mulţimea de copii şi părinţi.

Toţi cei mici au primit baloane, au stat la coadă cuminţi până să le vină rândul la pictat faţa şi au  savurat îngheţată şi vată pe băţ.

Urmează în continuare desfăşurarea concursurilor. Mai multe imagini puteţi găsi pe pagina de Facebook a Buletin de Carei.

Buletin de Carei

 

comentarii

de MARIA la 2 iunie 2016 - 15:21

SASZUL ce cauta pe acolo…

Lasati un comentariu