Craterul de la intersecţia străzii N.Iorga cu J.Oskar. Atenţie şoferi!

• publicat la: 4 June 2016
Craterul de la intersecţia străzii N.Iorga cu J.Oskar. Atenţie şoferi!

Imagini din Careiul modernizat de o administraţie depăşită de situaţie.

Intersecţia străzii Nicolae Iorga cu Jaszi Oszkar.

Craterul nu deranjează pe nimeni din conducerea oraşului din moment ce zace acolo de mai mult timp! Este locul unde în iarnă s-a surpat drumul după lucrările Apaserv.

Atenţie pietoni la trotuare!

Atenţie şoferi! Aveţi dreptul şi posibilitatea de a da în judecată primăria pentru avariile la maşină datorate drumurilor de proastă calitate din oraş.

Buletin de Carei

comentarii

de Buletin de Carei la 5 June 2016 - 12:33

Semnalare specifica dvs. Respectul pentru careieni nu se reflecta si in ce fel de conditii de viata le oferiti? Respectul nu inseamna si plata taxelor si impozitelor de catre toti cei din conducere care ne cer noua ca sa le platim ca sa isi poata lua angajatii primariei salariile? Respect nu inseamna sa tratezi toti careienii in mod egal si sa nu faci discriminare si separatisme?

de Buletin de Carei la 5 June 2016 - 14:04

Am sters toate postarile care au nick uri diferite dar vin de la acelasi troll. Oare au legatura cu depistarea masinilor navetiste cu numere de inmatriculare diferite fata spate sau cu dubita alba care nu are nici macar numere de inmatriculare?

de Buletin de Carei la 5 June 2016 - 14:23

Postacii din Franta si Italia sunt la curent cu plimbarile lui Geza de la Carei? Aveti ceva date despre dosarul sau pentru care a facut puscarie dar este angajat la primarie ca reprezentantul rromilor?

de albert la 5 June 2016 - 20:48

am avut un oras frumos si am primit un primar cu datorii si mincinos care ne vinde si pe noi pentru bani!
rusine kovacs

Lasati un comentariu