Program Bibliovacanţa 2016

• publicat la: 28 iunie 2016
Program Bibliovacanţa 2016

Biblioteca Municipală Carei,  cu sprijinul Direcției pentru Cultură și Sport Carei, organizează ediția 2016 a Bibliovacanței, program gratuit de educație nonformală adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani.  Programul se desfășoară în perioada 11-22 iulie 2016 la sediul Bibliotecii, iar pe parcursul acestuia participanții vor fi inițiați în origami, arta plierii hârtiei colorate în forme ce imită natura, quilling, arta rulării fâșiilor de hârtie colorată pentru a obține tablouri, bijuterii sau alte obiecte decorative.

Cartea va fi prezentă în programul de vacanță prin activități în care participanții vor fi provocați să descrie personajul de poveste preferat pentru ca acesta să fie ghicit de către colegi, lecturi de povești, vizionări de filme, jocuri de rol. Nu va fi uitat nici jocul caracteristic vârstei căreia se adresează programul propus pentru vacanță.

Astfel, o zi va fi dedicată jocurilor de ieri și de azi în care jocurile copilăriei părinților  vor fi aduse în atenția copiilor, participanții vor sări coarda, elasticul, șotron, sau se vor juca de-a v-ați ascunselea.

În scopul educării participanților în spiritul respectului pentru animale, aceștia vor fi provocați la o lecție de echitație, în acest scop fiind dedicată o zi din cele două săptămâni de vacanță activă.

Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Municipale Carei, str. Iuliu Maniu Nr. 10, la telefon 0261/861480, pe pagina de facebook   https://www.facebook.com/Biblioteca-Municipala-Carei    sau pe e-mail bibliotecamunicipalacarei@yahoo.com.

Lasati un comentariu