Ministrul Transporturilor nu va fi din Satu Mare

• publicat la: 11 iulie 2016
Ministrul Transporturilor nu va fi din Satu Mare

Sătmărenii au avut din nou şansa de a avea un ministru al Transporturilor dar din păcate, cel căruia i s-a propus acest post a refuzat elegant.

Potrivit obiectiv-sm.ro, premierul Dacian Cioloș l-a chemat la o discuție pe Mircea Varga în urmă cu aproximativ două săptămâni, sătmăreanul primind propunerea de a prelua postul de Ministru al Transporturilor. Dacă unii din cei cu care sătmărenii sunt obișnuiți să îi vadă în spațiul public s-ar fi aruncat să ocupe această funcție, în cazul lui Mircea Varga nu a fost lafel. Acesta și-a anunțat prietenii printr-o postare pe facebook despre decizia luată.

Ma simt foarte onorat ca, in cadrul acestei actiuni, am fost contactat de catre Premierul Ciolos, cu care am avut o intrevedere la Palatul Victoria, propunandu-mi-se pozitia de Ministru al Transporturilor, ca prima optiune a dansului.

Ii multumesc si pe aceasta cale pentru increderea acordata, insa, dupa o analiza rationala, trecand prin sentimente pro si contra, cu un oarecare regret, am decis ca este mai bine pentru mine sa refuz aceasta propunere, unul dintre argumente fiind perioada scurta a mandatului.”, scrie sătmăreanul pe facebook.

comentarii

de Horia Mărieș la 11 iulie 2016 - 15:02

E mult mai bine că nu va fi un sătmărean, asta judecând după experiențele trecute și silaghiste cu părul văpschit.

de Horia Mărieș la 11 iulie 2016 - 15:21

Apropo de șăfi, șăfulețe și șăfute, iată și o alta care s-a supărat …. Ducă-se învârtindu-se!

„Deputatul PNL Andreea Paul a demisionat luni din funcţia de prim-vicepreşedinte PNL, nemulţumită de faptul că nu a fost suţinută pentru preluarea preşedinţiei PNL Satu Mare, au declarat surse din PNL.”

Lasati un comentariu