Accident mortal. Biciclist călcat de o maşină

• publicat la: 27 iulie 2016
Accident mortal. Biciclist călcat de o maşină

Între Doba şi Decebal a avut loc  un accident tragic. Un  biciclist a fost pur şi simplu  spulberat de o dubă care nu l-a observat.

Din primele informaţii, se pare  că şoferul maşinii nu l-ar fi observat pe biciclist şi a trecut peste el.  Echipajul de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost nevoit să îl scoată de  sub  maşină. Din păcate, bărbatul nu a supravieţuit.

comunicat ISU

În cursul nopţii trecute, în jurul orei 23:27, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe drumul ce leagă localităţile Doba de Decebal.

La faţa locului, au fost dislocate forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare şi o ambulanţă tip SMURD.

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, un microbuz a acroşat un biciclist, victima fiind prinsă sub vehicul.

Pentru extragerea bărbatului, pompierii militari au acţionat prin ridicarea microbuzului cu ajutorul pernelor pneumatice din dotarea autospecialei de descarcerare, însă datorită leziunilor incompatibile cu viaţa, medicul SMURD a fost nevoit să declare decesul acestuia.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu