Cadou de Sfântul Ilie, muncă în folosul comunităţii sau reparaţie pentru neglijenţa administraţiei Kovacs?

• publicat la: 21 iulie 2016
Cadou de Sfântul Ilie, muncă în folosul comunităţii sau reparaţie pentru neglijenţa administraţiei Kovacs?

Ieri , 20 iulie 2016,  a fost sărbătoarea Sfântului prooroc Ilie Tesviteanul. În loc de felicitări pentru onomastica sa, preşedintele PNL Carei Ilie Ciută a primit un gest de apreciere din partea unui consilier personal al primarului Kovacs dar şi a finului de cununie al acestuia.

Gestul în sine arată faptul că nici apropiaţii primarului nu mai suportă nedreptăţile administraţiei  Kovacs şi au decis să tragă un semnal de alarmă. Pentru toate spaţiile de pe domeniul public primăria asigură serviciile de întreţinere dar în mun.Carei  se cunoaşte aversiunea primarului pentru PNL Carei fapt ce atrage şi tratamente discriminatorii ale acestuia chiar şi faţă de sediul pe care îl ocupă liberalii careieni.

În  timp ce pentru sediile altor partide în frunte cu UDMR Carei se alocă chiar bani publici din bugetul local pentru reparaţii şi întreţinere  a clădirilor  unde îşi desfăşoară  activitatea, PNL Carei este tratat ca o Cenuşăreasă şi la capitolul asigurării serviciilor pe spaţiul public.

http://www.buletindecarei.ro/2016/07/discriminare-marca-primaria-carei-sau-totul-impotriva-pnl-carei.html

Ne-ar place să credem că doar acesta a fost motivul pentru acţiunea de ieri a apropiaţilor primarului Kovacs la ceas de sărbătoare pentru liderul liberal   şi  nu posibilitatea ca cei doi să presteze muncă în folosul comunităţii în contul unor fapte… mai puţin apreciate.

Gestul  este cu atât mai apreciat cu cât cei doi curăţători de buruieni au făcut  mereu campanie agresivă împotriva PNL Carei în perioada de dinaintea alegerilor locale. De această dată situarea lor  de partea celor neglijaţi de primarul Kovacs dă de gândit.

Sursa foto opinie de carei

Buletin de Carei

comentarii

de geo la 21 iulie 2016 - 09:37

ca sa vedeti de ce oameni se inconjoara jenobacsi/asta a ajuns de la director de gazeta lui govor un smulgator de buruieni la liberali/

de Horia Mărieș la 21 iulie 2016 - 09:53

Un careian dezinformat care este mereu manevrat a scris / 1 oră ago / :

„….careienii au arătat că nu sunt adepţii atacurilor, miştourilor ieftine, ai scandalului de dragul scandalului şi ai circului gratuit. Poate că asemenea chestii prind în sudul României, dar niciodată în cochetul şi liniştitul Carei.”

Nu este de loc exclus ca acest sas-fin-careian, ce taie cât este ziulica de lungă frunză la câini „în cochetul si liniștitul Carei” și vegetează pe terasa-bar de lângă Germanos, să și-o ia tare de tot dar drept în bot, „cochet și liniștit”, de la unii care trăiesc în „sudul Romãniei”. Fiindcă ăia din sud sunt foarte iuți de mână dacă au de-a face cu măgari șovini, neobrăzați, avortoni și nesimțiți.

de Horia Mărieș la 21 iulie 2016 - 10:12

Sper că individul elegant din poza de mai sus să nu fi făcut hernie de la așa o treabă grea, cu care nu este obișnuit.
El nu prea le are cu smulsul buriienilor, ca orice jurnalist intelectual fără școală ce este, insă le are, de când lumea, cu spiritus și cu tăiatul frunzei la câini.

de Horia Mărieș la 21 iulie 2016 - 10:35

Finule, lasă-te dom’le de poante, de goange și de tromboane, mai bine apucă-te serios de

https://www.facebook.com/marieshoria/posts/1131365386925699

fiindcă tot umbli matale teleleu, ca un năuc prin „cochetul și liniștitul” Carei. Te-am văzut.
Garantez că jocul ăsta ți se potrivește la marele fix!

de monica la 21 iulie 2016 - 10:40

cine sta doar pe terase cu sesu in fata vede doar buruienile nu si gropile cascate pe drumurile din oras.
da una peste alta le sta mai bine la baieti la plivit de buruieni decat la birou…pacat de cei care au dat bani sa ii scoleasca si tot la munca de jos au ajuns

de Horia Mărieș la 21 iulie 2016 - 10:55

@monica

Data viitoare când se va mai lăuda că este mare maestru teuton la plivitul buruienilor, ăla „care stă doar pe terase cu sesul” ne va arăta și culoarea chilotașilor săi.
Acum i-a lipsit foarte puțin ca să-i și reușească
Nu s-a aplecat destul, nu ne-a arătat destul de bine dosul.
O fi având și oase in burtă, nu numai gărgăuni în cap.

de Horia Mărieș la 22 iulie 2016 - 17:47

Careianul /55 minutes ago/: „Careian uşurat de un căplenar de 1.000 de euro şi 3.000 de lei | opiniedecarei.”

Presupun, dar nu pot in nici un caz băga mână-n foc fiindcă n-am fost de față, deci presupunerea mea trebuie luată cu rezerva cuvenită, că acel căplenar nu putea fi decât de la „Cartea poștală ilustrată” iar Careianul nu putea fi decât de la OoooDeCeeee?, ei doi fiind nedespărțiți, ei lucrând mână-n mână, lână-n lână; copy&paste unul după altul; inclusiv atunci când asudă din greu de li se văd chiloțașii, pentru stârpirea buruienilor prin Carei.

de abdul la 22 iulie 2016 - 19:39

„Sasu” a vrut sa arate careienilor proasta calitate alucrarilor de pavare a trotuarelor efectuare de „nasu” din banii publici. ( nu ati nimerit-o nici de data asta !!!!!)

de tibi la 23 iulie 2016 - 05:30

Ce a ,ajuns milogi lui govor marioneta lui Kovacs ba frayere nu te mai umilii ca tot la pârnaie vei ajunge ..cu cei 2

de sany la 23 iulie 2016 - 05:33

Papagalul dute și o blocurile anl să faci poze si pe urma curatenie

Lasati un comentariu