Discriminare marca Primăria Carei sau totul împotriva PNL Carei

• publicat la: 18 iulie 2016
Discriminare marca Primăria Carei sau totul împotriva PNL Carei

Acţiunile discriminatorii promovate de Primăria mun.Carei nu se limitează doar la nivel cultural ci se extind şi asupra modului de gestionare a sediilor partidelor politice.

Astfel, sediul UDMR Care a  fost renovat din bani publici. Sumele depăşesc 221.000 lei noi si au fost efectuate de SC CORALTECH SRL CAREI, ELECTROBOC SRL, FLEISSIG SRL, SC KOMAROMI SRL, SC PRODEXIMP SRL,SC FINK FENSTER SRL, platite din capitolul70, subcap 0250, 700250 ALTE  SERVICII DIN DOMENIILE LOCUINTELOR, SERVICIILOR SI DEZVOLTARII.

La polul opus , PNL Carei a efectuat toate lucrările de renovare din fonduri proprii adică ale membrilor cotizanţi. Liderul liberal Ilie Ciută a coordonat alături de colegii săi  proiectul de modernizare al spaţiului unde funcţionează PNL Carei. Evident că pe domeniul public din fața  sediului PNL nu acționează angajații DSPL coordonați de directorul care are relații comerciale cu primăria prin firma sa de familie.

Liderii celor două formaţiuni sunt reprezentativi pentru acţiunile derulate de aceste organizaţii.

Zicala „cum e turcu şi pistolul”  are corespondent în realitatea careiană.  Avem un preşedinte al UDMR Carei care este plin de datorii la bugetul de stat acumulate în urma falimentării firmelor sale personale de mobilă, datorii pentru care are reţinere pe salariu din anul 2008. Din acest motiv nu  deţine nici un imobil şi nici o maşină personală fiind de notorietate faptul că a folosit fondurile Fundaţiei de promovare a turismului local pentru a cumpăra o maşină pe care o foloseşte în exclusivitate. În calitare de primar al mun.Carei a aprobat folosirea de bani publici pentru renovarea sediului UDMR Carei al cărei preşedinte este.

Spre deosebire de acesta, preşedintele PNL Carei este un întreprinzător local care are o firmă de producţie, aceiaşi de 25 de ani încoace, fără datorii la buget, fără contracte cu primăria sau cu instituţiile statului. Preşedintele PNL Carei este consilier local din anul 2000, este independent financiar, nu apelează la bani publici pentru renovarea sediului de partid unde îşi desfăşoară activitatea şi deţine mai multe imobile cumpărate din dividendele încasate din societatea sa de producţie.

În  timp ce pentru  clădirea în care îşi desfăşoară activitatea UDMR Carei  se alocă sume uriaşe de bani,  pentru singurul partid din opoziţie  se declanşează campanii de presă denigratoare în presa aservită primarului.

Fenomenul este identic şi în ce priveşte apropiații primarului. Preşedintele PNL Carei nu are nici un contract cu statul sau cu primăria Carei şi nici familia sa dar ginerele primarului este angajat în primăria Carei imediat după instalarea socrului său în anul 2008, având  contractat un împrumut de 60 mii lei  pe 5 ani de la FDG după cum reiese din Declaraţia sa de avere din 2015.

http://www.buletindecarei.ro/2015/10/matusa-tamara-in-varianta-nemteasca-la-primaria-carei.html

Pentru cititorii care nu sunt la curent cu realitățile careiene menționăm că singurul partid de opoziție din mun.Carei este PNL Carei. Acesta a devenit inamicul  public numărul 1 pentru primarul președinte al UDMR Carei din momentul în care nu a fost aservit intereselor acestuia și a îndrăznit să își facă auzită vocea mai ales în Consiliul Local Carei  pentru stoparea risipei banului public.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu