Sesizare fără răspuns de 3 luni de zile

• publicat la: 4 July 2016
Sesizare fără răspuns de 3 luni de zile

În data de 6 aprilie 2016, pe pagina  www.domnuleprimar.ro apare o sesizare cu numărul 95819 prin care se aduce la cunoştinţa primarului Kovacs cazul unei familii de pe strada Petre Ispirescu.  Cazul a fost semnalat   de către Asociaţia Impreună Egymasert (ASIEE)  fiind ataşată chiar şi o poză de la locul în cauză.

http://www.domnuleprimar.ro/95819-urma-vizitei-asociatiei-Impreuna-Egymasert-ASIEE-efectuata-familie.html

La 3 luni de la semnalarea acelei asociaţii, locul arată la fel.  Strada Petre Ispirescu este perpendiculară pe strada Grigore Ureche  din imediata apropiere a ştrandului. Potrivit celor declarate de capul familiei, se  primeste ajutor de la Fundatia Caritas. Locul însă  este plin de gunoaie între care se joacă micuţii.

Situaţia nu este una singulară, grămezi de gunoaie existând şi la blocul ghetou dintre spatele primăriei Carei şi al Teatrului ce face parte din spaţiul locativ al primăriei. Buletin de Carei a semnalat starea de mizerie în care trăiesc unii dintre careienii care plătesc chirie  către primărie dar se pare că aceasta nu este interesată de aspecte ce privesc acest spaţiu   locativ.

În perioada caniculară, gunoaiele din curtea din imagini pot deveni adevărate focare de infecţie dacă nu se iau măsuri.

Buletin de Carei

 

comentarii

de nisma la 4 July 2016 - 21:52

Terenul atunci a fost curatat.

Lasati un comentariu