Surpare pe strada Viilor. Atenţie şoferi,atenţie biciclişti

• publicat la: 21 iulie 2016
Surpare pe strada Viilor. Atenţie şoferi,atenţie biciclişti

Risc crescut de insecuritate în zona de pe strada Viilor colţ cu Cimitirului!

Surpările frecvente din aceasta zonă atestă faptul că lucrările efectuate la masterplanul Apaserv sunt departe de calitatea necesară şi dorită de cetăţeni.

O nouă surpare, de această dată în diametru mic la suprafaţă dar deosebit de periculoasă dacă ne uităm în interiorul gropii căscate.

Careiul este plin de astfel de capcane, de gropi pe toate străzile indiferent dacă sunt limitrofe sau mai centrale. Arterele  de intrare în oraş dinspre Oradea sau Satu Mare ridică tensiunea şoferilor ce le străbat şi le perfecţionează vocabularul …necivilizat.

Crestele sau gropile de pe prima bandă le dezvoltă abilităţile de şoferi la curse cu obstacole.

Din data de 15 februarie 2016, consilierul Ilie Ciută a solicitat  Buletinele de analiză a gradului  de tasare  pentru lucrările efectuate precum şi proiectul tehnic al  proiectului cofinanţat de UE pentru Apaserv  dar încă nu i-au fost puse la dispoziţie de parcă ar fi secrete de stat şi nu documente pentru lucrări plătite din bani publici.

În tot acest timp au apărut  gropi și surpări pe trotuare, drumuri și artere principale din oraș,  porţiunile de  asfalt  nou fiind compromis din cauza lucrărilor de slabă calitate.  Buletin de Carei semnalează aceste probleme din oraș imediat ce le primim de la cititori, cărora le mulțumim .  Mare atenție pe unde  puneţi piciorul sau  pe unde conduceţi  în municipiul Carei-orașul șvaițer.

Pentru cititorii care nu sunt din Carei şi nu cunosc oraşul, Buletin de Carei precizează  că strada Viilor este cea care face legătura cu ştrandul oraşului deci este o arteră turistică în sezonul estival.

Securitatea careienilor este din nou lăsată în voia sorţii.

Update:

In urma semnalarilor, un tractor cu muncitori de la sectorul drumuri a adus piatra pentru a umple groapa. Un remediu marca primaria Carei.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu