3 accidente în 2 zile

• publicat la: 7 august 2016
3 accidente în 2 zile

Trei accidente rutiere grave s-au petrecut în acest sfârșit de săptămână pe raza județului Satu Mare. Polițiștii rutieri au mai intervenit și pentru soluționarea a altor 2 evenimente rutiere.

Primul accident a avut loc în dimineața zilei de  05.08.2016, la ora 07.45, pe strada Victoriei din orașul Negrești Oaș, județul Satu Mare, când o tânără de  23 ani, din localitatea Vama,  conducând  un autoturism proprietate privată, pe fondul conducerii imprudente, a pătruns pe contrasens și intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus și care era condus tot de o femeie, de 39 de ani din Negrești Oaș.

În urma impactului  a rezultat rănirea gravă a unei femei de  54 ani din Negrești Oaș, pasageră în cel de-al doilea vehicul, care a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Tot în data de  05.08.2016, la  ora 09.30 pe str. Principală din localitatea Cehal, județul Satu Mare, un tânăr conducător auto de  27 ani, din Tășnad, conducând un autoturism proprietate privată înmatriculat în Franța, a accidentat grav un bătrân de 77 ani, din localitatea Cehal, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Ambilor participanți la trafic le-au fost  recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii existenței unei eventuale alcoolemii.

În  data de 06.08.2016, ora 17.05, pe strada Păulești  intersecție cu strada Dima , din municipiul Satu Mare , județul Satu Mare, un conducător auto de 28 ani din municipiu, conducând un autoturism Smart, proprietate privată, pe fondul neacordării de prioritate, l-a accidentat grav  I.R. de 55 ani din localitatea Roșiori, care era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată si semnalizată corespunzător.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de politie, fiind identificat ulterior. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii cu exactitate a eventualei alcoolemii.

Conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

 

La data de 05.08.2016 ora 15.55, pe raza municipiului Satu Mare, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată de la km. CFR 781+700 m, semnalizat cu indicatoarele rutiere Trecere la nivel cu calea ferată simplă fără bariere şi Stop, trenul Regio 4336 Satu Mare – Oradea,  a surprins şi accidentat un tânăr de 25 ani din Satu Mare,  care, în calitate de biciclist, s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure. Cercetările continuă.

În data de 06.08.2016, la ora 05.53 pe DN 19, în afara localității Pișcolt, județul Satu Mare, un conducător auto de  38 ani, din comuna Ruginoasa, județul Iași,  conducând  o autoutilitară marca Fiat, pe fondul oboselii a adormit la volan și a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreapta a direcției de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Lasati un comentariu