Au apărut Declaraţiile de Avere lipsă

• publicat la: 29 august 2016
Au apărut Declaraţiile de Avere lipsă

Pe site-ul primăriei mun.Carei au apărut şi Declaraţiile de Avere şi Interese ale celor trei  aleși locali care au depăşit limita  stabilită.

Toate au fost completate şi depuse în  aceiaşi zi iar pe site au apărut abia după data de 26 august 2016.

La primarul Kovacs au  fost postate toate paginile aferente Declaraţiei din 2016 dar pagina 4 din anul 2015 încă nu a apărut.  Comparativ cu anul trecut, în ultima sa Declaraţie de interese  nu mai apare calitatea de preşedinte al Fundaţiei Grof Karolyi  Sandor(  fundaţia care a solicitat   săli din Castel) şi nici cea de membru în comitetul director al Asociaţiei Culturale Nagykarolyi es Videke.

http://www.municipiulcarei.ro/declaratie-de-avere-primar/

http://www.municipiulcarei.ro/media/images/hcl/keizer%20ludovic_1.pdf

Nici preşedintele UDMR Kovacs şi nici preşedintele PSD Carei Oneţ  nu au nici o casă de locuit în proprietate. La consilierul Oneţ nu mai apare în Declaraţia de avere din anul 2016 autoturismul cumpărat în 2006 dar nici specificarea   vândut.

Cel care a preluat Declarația nu a observat nici faptul că spațiile goale ce apar după menționarea singurului autoturism deținut recent nu sunt barate.

Potrivit Declaraţiei de Avere postate, viceprimarul Keizer  îl are ca angajat în continuare pe consilierul judeţean Pinter, administrator  la Ro-Conix SRL.

 

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2016/08/uat-carei-primarul-viceprimarul-si-consilierul-presedinte-al-psd-carei-se-incapataneaza-sa-respecte-legea-si-nu-isi-actualizeaza-declaratiile-de-avere.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/08/a-disparut-pagina-4-din-declaratia-de-avere-a-primarului-uat-carei-gasitorului-multumiri.html

comentarii

de Horia Mărieș la 30 august 2016 - 09:34

Careianul / 10 minute ago / este de părere că unii joacă „Ping-pong cu centura Careiului”.

Nu trebuie să se îngrijoreze prea tare, să nu intre in tremens, rezolvă Kovács bácsi úr problema mintenaș, fiindcă dânsul a apucat să ne promită treaba asta în două campanii electorale, in 2012 și in 2016. Eu unul l-am crezut.

de Nagykaroly. la 30 august 2016 - 16:38

Santem prostiti ca de obicei.Asa este la moda la noi an orasul Carei.Domnule Horia Maries.Ati crezut dejaba.Kovács bácsi úr nu rezolva la noi nimica.

de Horia Mărieș la 30 august 2016 - 22:09

@Nagykaroly. la 30 August 2016 – 16:38

Aveți dreptate. Așa sunt eu, un naiv incurabil. „Fraier și credul” nu pot să fiu fiindcă nu sunt alegător careian (n-am domiciliul in Carei). Cred imediat toate gogoșile răsuflate spuse în campania electorală de puliticienii locali farsori.
Așa mi s-a întâmplat și în cazul Kovács bácsi úr.

de Horia Mărieș la 14 septembrie 2016 - 09:34

„Careianul / 58 de minute ago / Careienii şi nu numai au posibilitatea să achiziţioneze o gamă largă de scaune din lemn masiv la câteva clikuri distanţă, accesând magazinul online al firmei Ergo Class SRL Carei”.

Minunăția asta numită Ergo Class nu este cumva atelierul de tâmplărie al familiei primașului???
Mă bucur că în sfârșit, finul sas a găsit un fraier care să-l plătească pentru publicitate făcută in „OoooDeCeeeee?”
Prea se plângea mai deunăzi că cu veniturile obținute de pe urma vlogului său, moare de foame.

Sau oare finul sas îi face publicitate primașului nănaș pro bono, pe gratis, adică de-a moaca?

Lasati un comentariu