Conducere auto sub influența alcoolului

• publicat la: 7 august 2016
Conducere auto sub influența alcoolului

În noaptea de 06/07.08.a.c. în jurul orei 00.30,polițiștii  Biroului Rutier Carei, l-au depistat în trafic pe A.Z. de  36 ani  din Căpleni,  jud. Satu Mare, în timp ce conducea pe str. Căplenilor din Carei un autoturism proprietate privată deși se afla sub influența alcoolului.

La testarea efectuată, a rezultat că cel de la volan avea în aerul expirat  o concentrație alcoolică de 0.50 mg./l , fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Carei unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de conducere auto sub influența alcoolului.

Polițiștii  din Tășnad, aflați în supravegherea traficului rutier împreună cu lucrători jandarmi, au oprit în data de 06.08.2016,  jurul orei  11.00, pentru control,  un autoturism înmatriculat în străinătate, care circula pe strada Ștefan cel Mare din localitate.

La testarea cu aparatul etilotest,  s-a constatat că cel de la volan, respectiv un tânăr de 25 de ani din satul Blaja, consumase băuturi alcoolice, întrucât aparatul a relevat o concentrație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat,motiv pentru care  tânărului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere auto sub influența alcoolului.

Lasati un comentariu