Doi careieni reţinuţi pentru spargeri

• publicat la: 12 august 2016
Doi careieni reţinuţi pentru spargeri

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști după primirea de  sesizări cu privire la comiterea mai multor furturi din locuințe pe raza municipiului Carei, în cursul zilei de ieri au fost identificați și prinși doi tineri din localitate, respectiv  unul de 21 de ani și un minor de 16 ani, care în perioada 31.07-05.08.a.c. ar fi pătruns în patru locuințe de pe raza municipiului, de unde au sustras diverse bunuri în valoare totală de aproximativ 2 300 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80 % în natură, prin recuperare de bunuri iar cercetările continuă cu tinerii în stare de reținere, urmând ca în cursul zilei de astăzi să  fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

 

sursa: IPJ Satu Mare

comentarii

de Horia Mărieș la 15 august 2016 - 11:29

„Ordinul Cavalerilor Teutoni a mai primit un careian în rândurile sale. Este vorba despre preşedintele Asociaţiei Corvus Regia, Laszlofi Csaba, care a fost numit Mare Comandant al Ordinului Teuton pentru Maramureş. Astfel numărul careienilor care sunt membri ai Ordinului Cavalerilor Teutoni a ajuns la cinci.”

Se umple Careiul de cavaleri teutoni. Toți unul și unul. Hai să ne jucăm copii!
Altfel, sunt toți băieți de treabă.

Incep să fiu din ce in ce mai mândru că m-am născut și am crescut în acest oraș. Politia locală îi va folosi eficient în lupta impotriva celor ce comit furturi din locuințe, fiindcă teutonii sunt dotați cu spadă și uneori și cu armuri. Unii din ei mai sunt și arcași profesioniști.

„Careianul / 1 oră ago /: Baronul Ştefan Ferenczi din Carei deţine funcţia de Mare Protector al Protectoratul regiunii Maramureș al Ordinului Teuton. Directorul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, Dragoş Georgescu, a fost numit în rang de baron şi de Mare Comandant al Ordinului Teuton pe Regiunea Maramureş. Tânărul şi talentatul careian Manuel Chivari, care a reuşit să se claseze pe locul al cincilea în Marea Finală a emisiunii- concurs Românii au Talent, a devenit şi el membru al Ordinului Cavalerilor Teutoni, alături de liderul grupului de motocicliști Free Wolves Spirit, Ioan Hanka. Preşedintele Asociaţiei Corvus Regia, Laszlofi Csaba, numit Mare Comandant al Ordinului Teuton pentru Maramureş, este al cincilea careian membru al Ordinului Teuton.”

Lasati un comentariu