După 70 de ani….

• publicat la: 27 august 2016
După 70 de ani….

Un veteran din Al Doilea Război Mondial, în vârstă de 93 de ani, din SUA, si-a regăsit iubita din timpul războiului, după 70 de ani.

Norwood Thomas si Joyce Morris, de 88 de ani, s-au regasit miercuri si s-au imbratisat. Thomas a luat un avion din Virginia până in Adelaide, in Australia, pentru a-si regăsi vechea iubire , scrie The Guardian.

„Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat”, a spus veteranul, aprobat de Joyce: „O să petrecem minunat”.

Morris era o tânără britanică de 17 ani si Thomas un parasutist de 21 de ani cand s-au intâlnit in Londra, inainte de debarcarea din Normandia. După război, el s-a întors în State. Un timp si-au scris, iar barbatul i-a cerut fetei sa vina in SUA să se căsătoreasca. Ea a inteles gresit si a crezut că el a gaăit pe altcineva, asa că scrisorile au incetat.

Cei doi s-au casatorit cu alte persoane – sotia lui Thomas a murit in 2001, iar Morris a divortat de sotul ei după 30 de ani. Anul trecut, Morris i-a cerut unuia dintre fiii ei să-l caute pe Internet pe Thomas si a reluat legătura cu el pe Skype.

După ce povestea lor a devenit cunoscută, sute de persoane au donat bani pentru ca Thomas isi poată cumpăra biletul de avion spre Australia. Cei doi plănuiesc sa petreaca Ziua Indragostitilor impreună.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu