Mirabela Dauer în concert la AugustFest Carei

• publicat la: 2 august 2016
Mirabela Dauer în concert la AugustFest Carei

Marţi seara a avut loc în faţa manejului din parcul dendrologic un concert incendiar susţinut de renumita interpretă Mirabela  Dauer. Melodii binecunoscute , şlagăre ale anilor  ’80 şi ’90 au prins viaţă şi au antrenat întreaga asistenţă ce a depăşit 1000 de persoane.

Mirabela Dauer a adus în faţa publicului spectator atât melodii de muzică uşoară cât şi melodii populare sau prelucrări. Toate au fost aplaudate îndelung la scenă deschisă. Publicul a înconjurat artista cu dragoste şi flori şi a cântat alături de ea.

Mesajele de dragoste şi de poftă de viaţă transmise prin melodiile interpretate de cântăreaţa Mirabela Dauer au reprezentat ”ingredientele” surpriză pentru un spectacol reuşit.

Programul serii  de marţi a fost deschis de  solistele pregătite de prof. Mariana Vulcan, Alexandra Gozner, Andrada Spanci  și Ariana Astalîș.

A urmat apoi un recital  al soliștilor și  formației Castelanii ai Centrului Cultural Carei, pregătiți  de prof. Szűcs József.

Mirabela Dauer  a declarat pentru Buletin de Carei ca este  pentru prima dată la Carei dar din păcate nici nu a reuşit să vadă  oraşul nostru pentru că a fost cazată peste noapte la Satu Mare.

 R: Cum vi s-a părut publicul din Carei?

Mirabela Dauer:  Minunat! Am avut nişte emoţii foarte mari înainte de a  intra pe scenă. Întotdeauna când te afli pentru  prima oară într-un loc nu ştii cum e…dar a fost foarte frumos!

R: Sunteţi pentru prima dată  la Carei….

Mirabela Dauer: Adevarat ..E pentru prima oară când vin la Carei, iar la Satu Mare cred că nu am mai fost de vreo 20 de ani şi mai bine…Mă bucur că am fost  invitată.Mi-a plăcut!

R: După o carieră aşa de lungă şi de bogată ce vă mai doriţi?

Mirabela Dauer: Tot această carieră în continuare! Cât o vrea Dumnezeu  numai asta îmi doresc! Şi să fiu sănătoasă. Altceva nu-mi doresc, decât să  fiu sănătoasă,dacă sunt sănătoasă le fac pe toate!

R: Ce   transmiteti  careienilor şi cititorilor Buletin de Carei?

Mirabela Dauer: Să nu mă uite şi să mă mai invite. Că începutul e greu,  dar apoi…devine mai uşor…Le mai doresc careienilor să aibă prieteni care să  îi merite!

Programul Augustfest continuă miercuri cu seara de folclor maghiar şi german  iar joi cu seara  de folclor românesc. Invitatul special al serii de joi va fi îndrăgitul interpret Nicolae Furdui Iancu.

Buletin de Carei

comentarii

de Careian la 3 august 2016 - 07:50

A mai fost la Carei, impreuna cu Ricky Dandel in cocert la sala 9 Mai. In anii 80-90.

Lasati un comentariu